sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Sunnuntai...kohti Joulua...

 Sunnuntai-iltaa! Joulu on jo ihan nurkan takana, ja kovasti vapaita jo odotteleekin. Vielä kaksi työpäivää edessä, ja sitten alkaa Joulun vapaat. Koti on valmiina Jouluun, lahjat paketoitu ja suklaa/kynttilä varastoa täydennetty. Joulun otamme rennosti, ja nautimme Joulun tunnelmasta, herkuista, hyvistä leffoista ym...mitä mieleen juolahtaa. 

Makuuhuone on saanut myös jouluisempia tekstiilejä, valoja ja muutaman tontun...Tähän Jouluun sain myös joulusukat seinälle, jotka pari vuotta sitten jo tilasin. Nyt löytyi niille paikat, ja sain myös nuo ihanat Hayn seinäkoukut seinään. ( Olen voittanut ne vuosia sitten arvonnasta) 

Tänä Jouluna, on pitkästä aikaa punainen/kulta värikin tullut Joulun sisustukseen. Nyt nautitaan näistä joulunaluspäivistä ja tunnelmasta!

Saapi nähdä, mitä sisustushankintoja ensi vuonna tulee. Ideoita ja tarpeitakin on, useampaan huoneeseen.

 

Ihanaa jouluista viikkoa teille kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle sinne ❤ Kiitos kun olet blogin matkassa mukana 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Sinun blogi on kaunis ja inspiroiva. :)

   Poista
 2. Jouluinen makkarisi on tunnelmaa täynnä <3 Voin vain kuvitella miten ihana tuossa pedissä on pötkötellä ja lueskella kirjoja tai katsella elokuvia. Suloiset joulusukat viimeistelevät kokonaisuuden. Rentoa loppuvuotta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle <3 Minä jo kovasti odotan vuoden vaihtumista. Me ostimme vanhan maatilan merenrannalta ja aloitamme remontoimaan vanhaa torppaa heti pyhien jälkeen. Tulehan kurkkimaan blogiini millainen projekti meitä odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis <3 Olen käynyt kyllä kurkkimassa...Aivan ihana ja idyllinen. <3 Jään kyllä seuraamaan, minkälaisen muutoksen käy läpi. :)Oikein hyvää Uutta Vuotta!

   Poista