sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Keväisempää ilmettä olohuoneeseen...

Hi! Muutama viikko on taas vierähtänyt viime postauksesta. Päivät tuntuu menevän nopeasti töiden/kotitöiden merkeissä, ja iltaisin tai aamupäivisin ei ole vaan ollut aikaa tarttua kameraan. Muutamia uusia sisustusmuutoksiakin on kotiin tullut, kunhan ehdin niitä vaan kuvaamaan. Olohuone on saanut vähän keväisemmän ilmeen vaaleanpunaisilla tyynyillä, ja pöydälle saman sävyiset tabletit. Olohuone on kyllä ihanan valoisa, kahden ikkunan ansiosta. Kuvat on otettu muutama viikko takaperin, kun oli ihana aurinkoinen päivä.


  Olohuoseen on tullut Ikean Bestå kaappi, jonka ovia täytyy vielä fiksailla. Sain vihdoinkin kirjat piiloon, sekä sisustustavaraa veti mukavasti, ja hyvin jäi vielä tilaakin. 

Muutamana iltana olen innostunut kutomaan pitkästä aikaa, ja myssy onkin jo valmistunut, vaikka kuvassa vielä vaiheessa. Toinen lankakerä odottaa myös myssyä, joka on helppo ja nopea kutoa. 

Täällä on pitkästä aikaa laitettu kansioon perinteisiä valokuvia, kun tilasin ihanan albumin Suomalaisesta kirjakaupasta. Niitä on koneelle taas kerääntynyt, ja siinä on aikaa mennytkin, kun miettinyt mitä kuvia tilaisi. 


Kevättä kohti mennään, ihanaa alkavaa viikkoa!!!

2 kommenttia:

 1. Ihanasti kevättä siellä 😍 Ja tuo kaappi on huippu, vetää varmasti hyvin tavaraa 😊

  Mukavaa uutta viikkoa! 🤎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Näin tekee, sai samalla käytyä tavaraa läpi. Kirpparillekkin löytyi taas myytävää. :)

   Poista