tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pihakaluste pohdintaa...

Huhtikuu menossa ja kovin jo toukokuu häämöttää ja sitä mukaa kelit lämpenee. Saapi nähdä koska pihan saa laittaa jo kesäkuntoon. Pieni laatta "terassi" löytyy pihaltani johon kyllä haaveilen kunnon terassia joskus kun budjetti sen sallii. Viime kesänä ostin 2 uutta tuolia ja pienen pöydän että voin nautiskella omalla pihalla auringosta. Viime kesän päivät vain ei monestikkaan suosineet ulkona oleskelua, toivottavasti tämä tuleva kesä olisi säiden puolesta vähän parempi. Ostin viime kesänä ystäviltäni myös suuren aurinkovarjon eli niillä mennään myös tänäkin kesänä. Olen muutamina vuosina haaveillut tuollaista riipputuolia ja taas huomasin että samainen tuoli Hobby Hallilta löytyisi, myöskin olisi mukavaa laittaa laattojen päälle ( tuoli ja pöytäryhmän ) kohdalle tuollainen terassimatto. Viime kesänä sitä jo miettisin mutta jäi sitten ostamatta sekä varjon sisäpuolelle olisi mukava virittää ulkovalosarja tuomaan tunnelmaa varsinkin elokuun pimeneviin iltoihin.

Leyte-riipputuoli, KUVA: Hobby Hall

Kosteuden kestävä ulkomatto, KUVA: Jotex

Solvinden valosarja, KUVA: Ikea

15 kommenttia:

 1. Tuo riipputuoli olisi kyllä ihan täydellinen terassilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Näkisin kyllä itseni siinä niin jo lukemassa. ;)

   Poista
 2. Valosarjat vois päätyä tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne todellakin voisi ostaa, täytyy seuraavalla ikean reissulla katsella niitä sillä silmällä. :)

   Poista
 3. Mullakin haaveissa tuollainen riipputuoli! <3 Valkoisena tietty. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen olisi ihana myöskin mutta mulla on muut kalusteet tällä hetkellä tummaa niin kaatuisin tuon mustan suuntaan. :)

   Poista
 4. Oon ihaillut monen ihmisen terassilla j parvekkeella juuri tuota tuolia, se on niin käytännöllisen ja kivan näköinen! Ostaisin ehdottomasti, jos se vaan mahtuisi meille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi se ihana,mulle kyllä mahtuisi mutta täytyy miettiä tuota budjettia. ;)

   Poista
 5. Täällä myös ajatukset pyörivät jo terassin suuntaan, eilen lukasin Hobby Hallin kuvastoa ja katseeni kiinnityi upeisiin neliön mallisiiin kukkalaatikoihin :D Ja tuo riipputuoli sopisi niin hyvin meille, tahtoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen tosiaan sitä itsekkin selailin ja monta juttua jäi mieleen pyörimään! :)

   Poista
 6. Mulla on kans kovasti piha ja pihakalusteet mielessä. Ihanaa kun tulee kesä. Olen kans katsonut tuota Hobbyhallin riipputuolia. Se on tosi ihana, mutta luulen etten kuitenkaan meille sellaista halua. :)

  VastaaPoista
 7. Tuo riipputuoli kyllä on ihana :)

  VastaaPoista
 8. Minulla myös mielessä valosarja hämärtyviin kesäiltoihin ja tuo riipputuoli on aivan ihana. Täytyypä itsekin käydä inspiroitumassa Hopparin sivuilla, kun ne on unohtunut tutkia. :)

  VastaaPoista
 9. minulla on samanlainen,mutta stocmannin versio riipputuoli.selälle se on huono.koska muoto on pyöreä.minun selkä ei kestä ainakaan.kangas tuolit olisi varmaan parempia.la siestalla on upeita tuoleja ja lougereita,joka on tuolin ja maton sekoitus.jalat mahtuu kankaan sisään,mikä mahdollistaa vaikka nukkumisen.

  VastaaPoista