perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappuja!!!

Täällä vietellään Vappua tänään ihan kotosalla, eilen siskon kanssa nautittiin vähän herkkuja ja kuplivaa, ja katseltiin muutama leffa. Kotia en sen kummemmin ole koristellut, mutta ruusut tarttuivat viimeksi kaupasta, kotia piristämään.
Miettisin tässä viikolla puuttuvia hankintoja juhliinkin, ja ainakin valkoinen pöytäliina olisi ostoslistalla. Kuoharilaseja olen myös miettinyt lisää, noita Essencen laseja löytyykin jo 8 kappaletta, mutta 4 kpl:een hankkimista vielä mietin. Olen Citymarketista kerännyt jo leimakortin täyteen, niin saisi ne puoleen hintaan ostettua. Onneksi siskolta saan lainattua tarpeen mukaan laseja lisää. En myöskään omista cooleria, joka olisi varmasti kätevä juhlissa, ja oma valinta olisikin Magisson samppanjacooleri. Siskon ystävältä saisin coolerin lainaan, jos omaa en saa hankittua...

Hyviä Vapun jatkoja kaikille!!!

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää vappua:)

  VastaaPoista
 2. Juhlavalmistelusi alkavat olla jo hyvällä mallilla.
  Essence-lasit löytyvät minultakin. Itsekin olen alkanut
  kerätä Cittarista leimoja, harvoin noita laatulaseja
  puoleen hintaan kaupataan.

  Iloista vappupäivän iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvällä mallilla alkaa olemaan, aina se loppupaniikki voi kyllä iskeä, juuri ennen juhlia. ;)

   Poista
 3. Kivaa vappuiltaa sinne ruusujen keskelle :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua,lasi kuohuvaa ja mukavia suunnitelmia*

  VastaaPoista
 5. Noista viinilaseista olen minäkin haaveillut, mutta mies oli sitä mieltä, ettei niitä lisää tarvitse, kun kaapit on pullollaan. Joo, muttei noita Essensejä:( Sinulla on aivan ihana kissa ja meillä kun allergioiden vuoksi ei kissa voi pitää, niin täytyy tyytyä ihailemaan muiden:)
  Klikkasin itseni uudeksi jäseneksi blogiisi. Tulehan piipahtamaan myös minun blogiini Kristallikimaraan: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! Kyllä tuo Dumbo sellainen hurmuri on monen mielestä. :) Täytyykin tulla pian visiitille! :)

   Poista