sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sunnuntaita!

Täällä ollaan, vaikka postauksia on tullutkin vähän rauhallisempaan tahtiin, kiitos että olette silti pysyneet messissä mukana! Tänään onkin sitten vähän pilvisempi päivä kuin eilen... Mummo sai eilen kyllä kauniin päivän, ja tilaisuuden viimeiselle matkalle. <3
Viikolla on taas pitkästä aikaa innostunut kotiakin laittamaan mm. uusilla sisustustyynyillä... Annon raitatyynyissä oli punainen hintalappu, ja Pentikin vaaleanpunaisesta tyynystä sain 30% alennusta, eli ei ollenkaan huonot ostokset... ;)


Linssiludekin oli heti kuvioissa mukana, kun kameran kanssa pyörisin. Kyllä! Viikolla on taas ruokapöytäkin kääntynyt, jos joku sen kuvista hoksaa. Ajattelin että on parempi noin päin, ensi kuun juhlissakin, miettien rekvisiittojen asetteluja.


Rahi on päässyt nyt pikkupöydän asemaan, kun siirsin raapimapuun eteisen puolelle. Siitä otettiin välillä vauhtia lähtöön, ja paukahti pari kertaa mukavasti ikkunaan, niin sen takia siirsin sen eteisen puolelle. Tuohon haaveilen Hayn tarjotinpöytää, pariksi isommalle. Olohuoneeseen olisi tarkoitus hankkia ne Marimekon Bottna verhotkin, joihin löytyisi jo toinen puoli vaatehuoneesta, mutta tarvis saada sille vielä pari ostettua.Nooh, onneksi tuosta sohvan nojaltakin on hyvä katsoa ulos... ;) Kovin mielessä pyörii myös luopuminen tuosta isosta kirjahyllystä, mutta ensin täytyisi saada lasi ym...astioille/tavaroille uusi säilytys. Muutenkin on vähän säilytystilaa, joka näkyy myös keittiön tasoilla tällä hetkellä, kun olen aloittanut juhlien juomapuolen hankinnat. ;)

Rentoa sunnuntaita!!!

14 kommenttia:

 1. Hyviä tyynyostoksia.
  Kaunis kissa <3

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä teillä kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo marmoritajotin. Mulla on ihan samanlainen :))).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sen muistinkin! ;) Mulla on tuo isompi ja kaksi vähän pienempää tarjotinta, ja kaikki tietenkin käytössä! :)

   Poista
 4. Teillä asuu meidän kissan kaksoisolento. Katsoin hetken että mitä meidän Manu tekee tuossa kuvassa :D Otan osaa mummosi poismenon johdosta.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kisu ja venkelihalauksia tuomaan voimia surussa <3

  VastaaPoista