sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Raikastusta...

Heissan taas! Se on äitienpäivä sunnuntai, itselle se on kyllä aika normi sunnuntai, kun ei ole omia lapsia. Ainahan niistä on haaveillut, mutta sitä elämän kumppania ei ole vaan vastaan tullut. Omaa äitiä kävin jo perjantaina onnittelemassa, ja tänään kävin siskon luona kahvilla, sai samalla tehtyä sunnuntain kävelylenkin.
Eilen lauantaina sain aloitettua ikkunanpesun, keittiön ja olohuoneen ikkunat tuli puhtaiksi. Olohuoneen verhot oli pakko laittaa pesuun...ja mitäs niiden tilalle...vaaleita vaihtoverhoja en omista, ja mustia en halunnut kesäksi laittaa. Olenkin muutaman kerran maininnut, että yksi Marimekon Bottna verho löytyy vaatehuoneesta, sitä sitten aloin mallailemaan olohuoneeseen. Täytyy sille jossain vaiheessa pari hankkia, mutta sen verran kivalta näytti yksinkin, että ikkunaan sai jäädä. Tuli heti niin raikkaan oloinen fiilis olohuoneeseen.Olohuoneen pieni seinähyllykin sai uudet päälliset, kun siirsin Tivoli Audion tv:n viereen. Pitihän niidenkin sopia olohuoneen sävyihin, niin taika mukit pääsi nyt hyllylle, Design Letters mukin ja Marimekon siirtolapuutarha teekannun kera.


Sellaista turinaa tällä kertaa... Hyvää alkavaa viikkoa, ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille!!!

8 kommenttia:

 1. Ihana verho ja kaunis yksinäänkin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!!! Oikein mukavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kaunis verho. En ole suuri Marimekon (tai ylipäänsä voimakaskuosisten) verhojen fani, mutta tuon voisin ottaa heti meidän makuuhuoneeseen. Hyvin sopii Taika-mukit nyt kuosin ja värien puolesta joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä sama homma, mutta tuo Bottna kuosi on miellyttänyt pitkään silmää. Harmi, kun ne Bottna kuosin Iittalan astiat on lopetettu.

   Poista