torstai 30. heinäkuuta 2020

Ovenraosta keittiöön...

Torstai iltaa! Täällä yritetään valvoa vähän pidempään, kun viikonloppu alkoi jo tänään. Huomenna saa nukkua pidempään, ja syödä aamupalaa rauhassa. Yleensä syömme keittiössä, mutta joskus jos on ollut vieraita, olen kattauksen tehnyt olohuoneen puolelle. Keittiö on aika pieni, ja päivitystä kaipaisi. Keittiössä pidettiin M:n vanha pöytä ja tuolit. Pinnatuolit olen ajatellut maalata uudestaan, kun sellainen inspis iskee. 

Onneksi Malm lipasto saatiin mahtumaan keittiöön, että saatiin lisää laskutilaa, ja säilytysratkaisu astioille ym. Seinälle olen miettinyt jotain hyllyä vielä, saisi laitettua esim. niitä lemppari astioita siihen, ja ehkä vapautuisi tilaa johonkin laatikkoon. Säilytystilaa kaipaisi vähän enemmän, mutta nyt mennään näillä mitä löytyy. 

Aurinkoista viikonloppua!!!

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kerrassaan suloinen keittiö. Rakastan noita pinnatuoleja. Meidän keittiöremppa valmistui juuri ja tein aiheesta pienen postauksen. Tulehan vastavierailulle kurkkimaan :) Ihanaa, aurinkoista kesäviikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Jossain jo vähän ihastelinkin, teidän uutta upeaa keittiötä, missä kelpaa kokkailla!!! Kyllä se keittiöremontti täälläkin haaveissa on, mutta ensin täytyy vähän säästää. :) Täytyykin tulla kurkkimaan blogia. :)

      Poista