lauantai 11. heinäkuuta 2020

Vapaan kahvihetki...

Sateista lauantaita! Täällä kyllä kovin pidetään peukkuja, että ei sataisi koko päivää. Illalla menossa hyvän ystävän syntymäpäiville, ja tarkoitus olisi istua vähän terassillakin. Mukavaa kyllä nähdä ystäviä pitkästä aikaa, osan heistä nähnyt viimeksi joulukuussa. 
Vaikka loma tulikin pidettyä, niin meillä on vielä useampi perjantai kesällä lomautusta, eli saa nauttia sentään vähän pidemmistä viikonlopuista. Eilen olikin kiva aurinkoinen keli, ja teki mieli hakea viikonlopuksi kukkia maljakkoon. Muuten tulikin ihan kotosalla touhuttua, ja piti sitä välillä kahvit nauttia. 
Täälläkin tuo rottinki on alkanut ihastuttamaan, ja kovasti aina pysähtyykin niiden kohdalla, jos vastaan on tullut kaupassa. Vaikka eipä sitä montaa kertaa kaupoissa ole pyörinyt, enemmän on ihaillut tuotteita vaan nettiliikkeissä. 

Hyvää viikonloppua kaikille!!!

2 kommenttia:

 1. Ihana kahvihetki siellä :) Nuo maljakot on niin upeita :) Täälläkin valkoinen löytyy ja seuraavaksi beigeä haaveilen :)

  Iloista viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niitä pitkään jo ihaillut, ja pitihän se sitten kotiuttaa, kun oli pienessä alessa. :) Muistankin nähneeni, sinun ihania kuvia maljakosta. <3

   Poista