tiistai 11. heinäkuuta 2017

Tiistai...

 Ja pikkuhiljaa täällä pohditaan matkalaukun sisältöä, kun aurinkokelit alkaa viikolla. Lomareissu siis edessä, eikä parempaan saumaan olisi voinut tullakkaan. Muutto takana, ja asunnon laitto voiton puolella. Eilen saatiin laitettua tauluja seinään, sekä yksi koukuista. Muutama odottelee vielä laittoa, meni eilen sen verran myöhään, ettei haluttu naapureita kiusata poraamisella. :)
Ton tuoli jääkin näillä näkymin eteiseen, vaikka suunnittelin sitä ensin ruokapöydän tuoliksi. Ollaan nyt yhtä pöytää sillä silmällä katsottu keittiöön, ja siihen tuoleja. Täytyy laittaa tilaus eteenpäin matkan jälkeen, jotta tuo syöminenkin helpottuisi. Saatikka, että pääsisi laittamaan kivoja kattauksia ruokailun yhteydessä. Pientä mattopohdintaakin vielä edessä, ainakin olohuoneeseen ja eteiseen.

Hyvää viikkoa kaikille!!!

6 kommenttia:

 1. Ah, matkustelu on niin ihanaa :) oikein mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No todellakin on, ainakin varma aurinko tiedossa. :)

   Poista
 2. Muutoissa kyllä mukavinta on se kodin uudelleen järjestely, siis jos sen pystyy tekemään sillä lailla rauhakseen ettei ole tulipalokiire saada tavaroita paikoilleen.. Varsinkaan lapsiperheissä ei taida "rauhallisia" muuttoja ollakkaan:) Onnea uuteen kotiin ja mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti ole, kun tuntuu sitä työsarkaa tässäkin olleen. Pieniä viilauksia vielä jäljellä, mutta ne tehdään sitten kun fiilis iskee. :) Kiitos vielä kovasti!!!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja siellä ihana reppukin ❤

  Ihanaa matkaa! 🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekkin! Juu, siitä on helppo napata reppu mukaan. :)

   Poista