sunnuntai 11. elokuuta 2013

Raikastusta makuuhuoneeseen...

Sunnuntai-iltaa! Viikonloppu on hurahtanut taas siivillä. Perjantaina olin auttamassa siskoa tuparien valmisteluissa ja eilen illalla sitten juhlittiin niitä, oli taas mukava nähdä ystäviä ja rupatella kuulumisia. Makuuhuoneeseen sain vihdoinkin vähän vaaleutta valkoisella päiväpeitolla jonka tilasin Ellokselta sekä vaihdoin myös tyynyt sängylle ja tyynyliinat tilasin H&M:ltä. Kynttilöitä tuli samassa tilauksessa ja kaksi niistä pääsi makuuhuoneen puolelle. Tähtilamput otin pois yöpöydiltä ja nyt olenkin katselemassa uutta lamppua ainakin ensialkuun toiselle hyllylle. Toinen tähtilamppu pääsi vessaan ja toisen sisko halusi ottaa. Verhot ja sängyn viereen matto olisi vielä hakusessa... Dumbokin kävi heti koemakaamassa uuden peiton ja tyynyt, ja niissähän nukuttiin heti useampi tunti... ;)

10 kommenttia:

 1. Ihana kisu <3 <3 niin ja kauniita tyynyjä :D

  VastaaPoista
 2. Dumbo <3 Nuo tyynyt on kyllä tosi kivat! ;)
  -Sanelli-

  VastaaPoista
 3. Hyvä homma että Hänen Kuninkaallinen Kissamaisuutensa hyväksyi uudet tyynyt! Varo vaan, kohta niistä ei sulle riitäkään ;)

  VastaaPoista
 4. Vaikkakaan en kissa ihminen olekaan, tuo kisuliini on vaan niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo rotu on kyllä vienyt sydämmen. Itse tykkään molemmista siis kissoista ja koirista ja kultainen noutaja on ollut jo lapsesta saakka yksi haaveeni, ehkä vielä joku päivä. ;)

   Poista
 5. Ystävät on parhaita :))

  VastaaPoista