perjantai 18. marraskuuta 2016

Hyvissä ajoin...

Se on sitten taas viikko pulkassa, ja pääsee viikonlopun viettoon. Täällä on viikolla, jo ekat lahjat kääräisty piiloon, eli hyvissä ajoin niiden kanssa. No joulukuussa ei tarvitse sitten enään miettiä niitä, vaan voi nauttia Joulun odotuksesta, ja tunnelmasta ilman lahjastressiä...ja tietenkin muusta Joulun valmistelusta. Huomenna ajattelin piipahtaa ensimmäisissä joulumyyjäisissäkin, viime vuonna kun ei tullut käytyä yhdessäkään. Tänään on tarkoitus mennä katsomaan ilotulitusta, kun paikallinen kauppakeskus avaa Joulun. Samalla nautitaan tasakuukausia tänään, nauroinkin että on se hienoa, kun meitä onnitellaan ilotulituksin. ;)

Hyvää viikonloppua lukijoille, ja kiitoksia ihanista kommenteista!

6 kommenttia:

 1. Herranjestas oot tosiaan ajoissa! Mä luulin olevani, mutta en ole uhrannut ajatustakaan paketoinnille :D Ihanaa viikonloppua!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...en muista itsekkään, olenko aikaisemmin ollut näin aikaisessa. :)Kiitos <3

   Poista
 2. Ihanat nuo palikat! Ja sinä olet kyllä viisaana hyvissä ajoin. Itselläkin on sentään jo yksi joululahja verkkokaupasta tilattuna, mutta muille lahjoille en ole vielä uhrannut ajatustakaan. Melko kiireistä meinaa olla tämä opiskelijan elämä.... :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kyllä ymmärtää, silloin on paljon muutakin mielessä. Vielä on hyvää aikaa! ;)

   Poista
 3. Ihania joulutunnelmia,tykkään tykkään 🤗

  Mukavaa kuukausi päivää 💖

  VastaaPoista