maanantai 17. lokakuuta 2016

Keittiön nurkkaus...

Se on viikko taas alussa, ja vkl:na pääsi vihdoinkin eroon, siitä viimeisestä muuttolaatikosta keittiössä. Sain perjantaina hyllyn seinälle, jonka Ellokselta tilasin. Nyt sai vähän järjestystä hyllyille, sekä tasoille keittiössä. Enempää en meinaa seinille mitään kiinnittää, mutta tuolle pitkälle seinälle olen miettinyt jotain keittiöön sopivaa taulua, jonka laittaisin seinään nojaamaan. ( Olohuoneeseen tuli vielä yksi kiinnitys seinälle ).
Tänään täyttyi vielä marmoritasokin lisää, kun kävin ostamassa tarvittavia ruokaetikoita, tabascoa ym...mitä tulee tarvitsemaan kohta, kun pidetään pientä illanistujaista ystävien kanssa. Näköjään olohuoneen rahillekkin on jäänyt mustat housut kuvaan, mutta se on sitä elämisen jälkeä. :) Kartellin Take valaisin joka oli keittiössä, vaihtaa kotia, ja tilalle on tulossa uusi lamppu valoa antamaan. Kattovalaisinkin on jo paikoillaan, mutta se antaa valoa vain yhteen suuntaan, niin pöytälamppu on tervetullut. 
Tänään soitin jo kuramatonkin perään, kun sitä kovin odottelen, ja tällä viikolla se kuulemma postitetaan. Onneksi kelit on olleet sentään kuivia. 

Hyvää syyslomaa niille, jotka sellaista viettävät ja muillekkin oikein kaunista viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kauniita kodin yksityiskohtia :) Hyvää syyslomaa sinnekkin! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Minulla olisi vähän samankaltaiset mustat hyllynkannittimet jemmassa, jos ne saisi joskus seinälle asti... :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää oikein hyvälle 💛 ihailen myös tuota lattiaa 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekkin! <3 Itsekkin olen ollut tyytyväinen pintoihin, kuitenkin kun on vuokra-asunto kyseessä.

   Poista