keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Puuhastelua...

Nyt kun ilmat on viilenneet, niin täytyy tehdä vastaisku kylmälle...Jep, sukkaparia on taas alettu kutomaan, melkein vuoden tauon jälkeen. Väreistä saattaa päätellä, ettei sukat taida itselle valmistua. Huomasin viikonloppuna, että toisessakin osoitteessa löytyisi tarvetta sukille, niin siitä se ajatus sitten lähti. Itselläni on sukka varastoa ties moneksiko vuodeksi eteenpäin, mutta on sitä välillä itselleenkin tehnyt, jos kaupassa on tullut vastaan joku kiva sukkalanka. Mukavasti siinä iltaisin saa ajan kulumaan, kun puikkoja kilkuttaa. ;)
Mitäs käsitöitä muilla on menossa? :)

8 kommenttia:

 1. Voi että, niin kadehdin teitä jotka osaatte neuloa sukkia... Äitini pitää meidän perheen villasukissa, mutta kauhulla mietin sitä aikaa kun joskus (toivottavasti) olen itse se, jonka "pitäisi" neuloa suvun nuoremmille. Saa kai niitä kaupoistakin, mutta ei ole itsetehtyjen voittaneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä, että kyllä se sukka sieltä tulee pienen harjoittelun jälkeen. Koulussa kun piti pakollinen villasukka tehdä, niin tein yhden ison, että pääsi yhdellä kantapäällä...silloin se tuntui niin vaikealta. ;) Mutta ei se todellisuudessa mitään vaikeaa ole ollutkaan, kun ohjeita vaan noudattaa. :D Senkus alat kokeilemaan!!!

   Poista
 2. Itse en osaa kutoa yhtään, aina joskus ajattelen että töissäkin yövuorot kuluisivat niin paljon helpommin jos vaan osaisi kutoa. Katselet siinä ku muut kutovat sukkaa :D http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi kun sitä jaksaisi oikeesti neuloakin! Siihen ei kyllä energia riitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...tällä hetkellä kun itsellä sitä aikaa on, niin ehtii kutomaankin. Sukkia en varmaan kyllä montaa tee. ;)

   Poista
 4. Tässä vaiheessa aina myös kadehdin jotka osaavat tuon homman! :-) Itsellä olisi kova halu, mutta ei tarpeeksi pitkää pinnaa :-) Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei täälläkään kauhean pitkä pinna ole, ja sen on monesti saanut kuulla, mutta kummasti se kutomisessa on riittänyt. :D

   Poista