perjantai 16. syyskuuta 2016

Syyskuu toi muutoksia...

Täällä ollaan, kylläkin uusien seinien ympäröimänä. Sain asunnon myytyä, ja kymmenen päivää aikaa löytää uusi väliaikainen vuokra-asunto, sekä oma asunto tyhjäksi. Kiirettä piti, mutta nyt on tyytyväinen mieli, että tartuin haasteeseen. Sisko onneksi, alkoi heti bongailemaan vapaita asuntoja, ja tämä oli eka jota kävin katsomassa, ja se oli siinä. Ihana, vanha, idyllinen pienkerrostalo. Kaksiosta yksiöön, keväällä sitten toivottavasti isompaan. Sisustus fiilis nousi kympillä ylöspäin...useampia huonekaluja ja tavaroita piti myydä muuton alta pois, kun eivät olisi mahtuneet uuteen asuntoon. Tietenkin tilalle pitää myös jotain uutta hankkia, kuten pyykinpesukone piti vaihtaa kapeampaan malliin.
Nyt on muutaman päivän kotia laittanut, ja alkaa näyttämään jo kodilta...ja iso ylläri, innostuin laittamaan vähän sinistäkin, pitkästä aikaa!


Olohuone/makkari kulmauksesta tuli kyllä kiva, peikonlehden hain heti muuttopäivänä uuteen kotiin. Muutamia laatikoita on vielä purkamatta, mutta ensin täytyy miettiä niille jotain hylly tilaa. Nyt pääsee hyödyntämään myös vuodesohvaa, kun sänkyä en tähän asuntoon osta.Eilinen ilta menikin sitten pitkästä aikaa telkun äärellä. Iltateelle löytyi kaapin kätköstä, lahjaksi saatu reunallinen tarjotin, ja keksikin oli sopivasti sydämen muotoinen.

Värikkäitä syyskelejä <3

6 kommenttia: