maanantai 23. toukokuuta 2016

Täällä taas!

Hellou! Tuli pidettyä kunnon tauko blogeista. Aikeissa ei ole lopettaa, mutta keväällä on ollut niin paljon muuta mielessä, että bloggaamiseen tuli taukoa. Olen aloittanut työkokeilun kaupan alalla, ja ihan täyspäiväisesti sitä teen. Päivät on menneet nopeasti, uutta oppiessa. Ja samaan syssyyn vielä tutustunut sellaiseen kakslahkeiseen, eli täällä on ollut vähän " love is in the air "... ;)
Sisustuksessa ei kuukauden aikana, mitään isoja muutoksia ole tullut. Kukkaloistoa on saanut ihailla, sekä sisällä että ulkona. Istuttiin iltaa lauantaina ystävien kanssa, samalla vähän juhlien synttäreitäni. Sain ihania kukkia, ja ystävät sekä sisko antoivat yhteislahjaksi puhelimen...olen siitä vieläkin niin yllättynyt, kyllä lahja tuli niin puun takaa, etten olisi ikinä osannut arvata. Aivan mahtavia ystäviä vuosien varrella siunaantunut <3 Toisesta paketista kuoriutui sitten pullo, jota ei ihan heti korkatakkaan. ;)
Tänä kesänä mun pienessä pioniossa, on jo viisi isoa kukkaa!!! <3 Mitäs teille kuuluu? Täytyy tehdä blogikierros pitkästä aikaa ihanissa blogeissa!

Oikein hyvää viikkoa kaikille!!!

12 kommenttia:

 1. Hei, taisinpa sinut bongatakkin tuossa yhtenä päivänä paikallisessa cittarissa hyllyjä täyttämässä. Hienoa, että täyspäivänen työkokeilu on saanut ilmaa siipiensä alle.

  Ihanaa alkukesän jatkoa, niin työkokeilun, kaksilahkeisen, puhelimen kuin pullonkin kera ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siellähän sitä, missä milloinkin mennä viipottaa. ;)

   Poista
 2. Mahtavaa kun olet takaisin :) ja onnea uudesta elämän tilanteesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekkin! Täytyy tulla lukemaan sinunkin postauksia, vähän näin jälkikäteen. :)

   Poista
 3. Oi, sinullahan on ollut toiminnan täyteinen kevät. Ja tota pulloa kannattaakin varjella, on nimittäin makoisaa nestettä. Ihanaa tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Kaunis blogi sinulla! Ja ihana syntymäpäivälahja ystäviltäsi ja siskoltasi. Ystävät ovat elämän suola :)
  Mitä kuuluu, kyselet?
  Tähän onkin mukava vastata. Olen nyt myös mukana åblogeissa, joten uusi blogikollegasi täällä vilkuttelee. Liityn lukijaksi blogiisi. Tervetuloa kurkkaamaan Tuulan elämää.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla ja tervetuloa joukkoon!!! :) Täytyy ehdottomasti tulla tutustumaan sinunkin blogiin!

   Poista
 5. Onpa mukavaa lukea näin ihania kuulumisia! <3 Onnea uusiin tuuliin!

  VastaaPoista