sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sunnuntaita!

Pikkuhiljaa heräilty tähän päivään, eilen illalla kummasti jaksoi vielä valvoa, vaikka koko päivä vietettiin Åblogien kanssa Raumalla. Siitä kuulette myöhemmin lisää. Oli kyllä mukava päivä!                                                       Viikolla kotiutui Netanttilasta vihdoinkin, tuo leveä malli Strada hyllyköstä olohuoneeseen. Siihen pääsi suurin osa lasitavaroista keittiön pöydältä, ja sai pöydällekkin taas ruhtinaallisesti enemmän tilaa. Värillistä lasia ja muutama koriste-esine, jäi vielä odottamaan paikkaa. Niille olen ajatellut hankkia Ikeasta, muutaman Bestå seinäkaapin, mihin saisi sitten vähän piilotilaa. Niiden hankinta jää kyllä lomamatkan jälkeen.

Rentoa sunnuntaita vaan sinnekkin!!!

6 kommenttia:

 1. Hei, olipa mukava tavata eilen Rauman reissulla :) Mukavaa oli, ja tää äippä ainakin sai taas rutkasti virtaa arkeen :)

  Hylly näyttää passaavan paikoilleen oikein hyvin. Mutta mikä ihana kisuliini..!? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niin oli kyllä kiva reissu! Ideoita sai taas roppakaupalla... juu, hylly on kuin tehty tuohon. Dumbo kisuliinihän siinä... ;D

   Poista
 2. Oi kiva kuulla teidän päivästänne :)). Blogitapahtumat ovat niin hauskoja!

  VastaaPoista
 3. Onpas upeita yksityiskohtaisia kuvia :) Meillä ei useamman kisun taloudessa voisi olla särkyvät esineet noin esillä. Mutta sulla on kyllä niin kauniin ja kiltin oloinen kisu, että oon hieman kade :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissan kanssa ei ole kyllä pahemmin tarvinnut pelätä astioiden puolesta. Hyvin varovasti aina sivuuttaa ne, jos sellaisia vastaan tulee. :)

   Poista