tiistai 22. syyskuuta 2015

Åblogit Raumalla...

Heipparallaa! Palataanpa vielä kivaan lauantai päivään, kun Åblogien kanssa vierailtiin Raumalla.
Heti Raumalle saavuttaessa, menimme ihanaan Goto ravintolaan, jossa ravintoloitsija Rami Kurki oli meitä ovella vastassa. ( osoitteessa kuninkaankatu 17, 26100 Rauma )
Todella maittava menyy jälkiruokineen, sekä viinit oli just eikä melkein kera ruokien! Voin kyllä lämpimästi suositella, jos Raumalle päin on menossa! Sieltä jatkoimme matkaa Sisustustalo Kodinonneen. ( osoitteessa kauppakatu 17, 26100 Rauma ) Siellä meitä oli ottamassa vastaan, kauppias Johanna Närvä.


Mitä sisällä sitten odottikaan!!! Heti sisälle astuessa, tuli fiilis että mistä sitä alottaisi, kun haluaisi kaikki nähdä kerralla! :) Saimme päivän aikana kuulla liikkeen syntymisestä, joka alkoi pahvilaatikosta! ( joka on kuulemma vieläkin tallella ) Myöskin Pappelinan ja Linumin edustaja oli paikalla, ja kuulimme myös näiden tuotteiden alku historiaa, ja mitä se on nykypäivänä...Oli kyllä mielenkiintoinen päivä, hyvässä seurassa!
Niin laaja valikoima tuotteita, että varmasti löytyy kaikille jotain! Skandinavisuutta, modernia, maalaisromantiikkaa, urbaania, countrya ym...sisustukseen. Sisustustalosta saa myös isompaan sisustukseen huonekalut, tapetit, kankaat, valaisimet sekä ompelupalvelun. Saatikka noita Nicolas Vahen herkkuja unohtamati! Sieltä hyllyltä tarttuikin yksi tuliainen kotiin, ja myöskin kuvista löytyy toinenkin juttu, jonka ostin kotiin viemiseksi. Limuja oli myös varattu, jos kiertelyn lomassa jano pääsee yllättämään... :)
Tämä oli itselleni kolmas kerta, kun pääsin Raumalla käymään. Tuo vanha Rauma, ihastuttaa joka kerta!
Kannattaa ehdottomasti poiketa, jos vähänkään sillä suunnalla liikkuu! Kiitos vielä Johannalle, kun pääsimme vierailulle, sekä mahtavalle Åblogien porukalle!!!

Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti