keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tynkä viikko...ja muutamat vinkit! ;)

Huoh, sitä ne kylmät päivät teettää, että täällä podetaan kunnon flunssaa. Maanantainahan palasin töihin lomilta, ja nyt sitten heti levätään pari päivää. Viikko jäikin sitten vähän lyhyemmäksi, mitä oli aatellut. Käväisin pikaisesti tänään kaupassa hakemassa hunajaa, että saa teehen vähän lisää "potkua". Nytkin vieressä kuuma teemuki. Lomalla äkkäsin simppelin valkoisen keittimen Prismassa, alle kolmenkympin, niin pitihän se kotiin kiikuttaa. Olinhan ilman keitintä jo ainakin puoli vuotta.
  Tarttuihan myös tuo Kauniit Kodit lehti kotiin, sitä onkin tänään huovan alla selattu kertaan jos toiseenkin. Noita Vitran Dsr-tuolejakin tuli taas ihasteltua, pitäisköhän lauantaina laittaa lottoa vetämään. ;) Siitä tulikin mieleen vinkata, jos kiinnostusta löytyy "muna tuoli" KOPIOLLE, joka on Englannista tilattu ja väriltään valkoinen, rahilla ja uudenveroinen, niin voi laittaa kyselyä tulemaan sähköpostin kautta. ( Tuoli ei ole itselläni ). Ja perään vielä toista vinkkiä!!! Taas on aika ÅBLOGIEN kirppis tapahtumalle, joka pidetään Liedon Vanhan meijerin pihapiirissä!

 
 Tänä vuonna on enemmän myyjiä, sekä liikennejärjestelyihin on panostettu enemmän, kuin vuosi sitten. Tästä pääset seuraamaan FB-sivuja, josta löytyy mm. myyntiin tulevia tuotteita... ja ainahan se säävaraus on voimassa, jota pystyy seuraamaan myös tuolta FB:n sivuilta. Nyt täytyy toivoa aurinkoista säätä 9.8.15!!!


Tsemiä loppuviikkoon!

2 kommenttia:

  1. Voi, paranemista flunssaan! Aivan ihana tuo marmoritarjotin keittiössä, tosi nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Kyllä tämä flunssa sais jo helpottaa!

      Poista