tiistai 21. tammikuuta 2014

Lämpöä purkista... ;)

Kynttilät kovin mietinnässä, kun varasto alkaa olemaan aika tyhjillään. Muutamat kynttilät on  asetelmissa, mutta niitä ei raaski polttaa, ainakaan vielä. Nyt kovin mielessä pyörivät valkoiset kynttilät, jotka ovat lasipurkissa, tuoksulla tai ilman. Onko teillä vinkata hyviä kynttilöitä? Kuvissa olevista kynttilöistä, minulla on ollut vain H&M:n ja Joik:in kynttilöitä. Ystäväni on menossa luultavasti Tallinnassa käymään jossain vaiheessa, niin voisi ainakin tehdä Joik tilauksen sinne.


Taitaa olemaan kevättä rinnassa, kun kaikenlaisia sisustusideoita pyörii päässä. Tällä hetkellä niitä ei pysty kovin toteuttamaan, kun budjetti on tovin aikaa aika tiukassa. Toivottavasti helpottaa kevättä kohti mentäessä. Onneksi voi sentään nauttia uudesta sohvasta ja nojatuolista... Asiaahan auttaa surffailu ihanissa nettiputiikeissa... ;) 


Leppoisaa tiistai iltaa!

10 kommenttia:

 1. Kevät saa aikaan aikamoisen sisustusinnostuksen. Ja kynttilät ne ovat ihania, suosin kesäisin etenkin Partyliten läpinäkyviä värillisiä tuikkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partyliten tuikkivia minulla on ollutkin, niistä löytyy kyllä ihania tuoksuja. Nyt en ole ollut pitkään aikaan kynttiläkutsuilla. :)

   Poista
 2. Blogissani on sinulle pieni haaste :)

  VastaaPoista
 3. Hieno uusi banneri!!! =D
  -Sanelli-

  VastaaPoista
 4. Mulla on sulle haaste blogissani ;)

  http://daralandia.blogspot.fi/2014/01/polkkaa-shakkii-ja-murretta.html

  VastaaPoista
 5. Oi ihana kevät on tulossa ja toivottavasti hyvin pian!! Ihana taas lukea sinunkin kuulumisia <3 <3

  ps. olen takaisin bloggerissa. Muistathan liittyä lukijaksi ellet jo ole ja päivittää osoitteen lukulistaasi : LLOVEYOURSELFF.BLOGSPOT.FI. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Täytyypä käydä tarkistamassa. ;) Itsekkin vähän hiljaiseloa nyt pitänyt...

   Poista