lauantai 14. syyskuuta 2013

ZBH...mietintää...

Lauantai-iltaa! Viikon päästä ystävälläni olisi Zbh:n sisustuskutsut mutta tällä kertaa en itse pääse paikan päälle hypistelemään ihanuuksia. Nyt mietinkin että laittaisinko pienen tilauksen eteenpäin... yksi tuote olisi kovin mielessä. Pääset tästä Zbh:n sivuille kurkkaamaan tuotteita.

Onko teillä suunnitelmia pitää sisustuskutsuja tai onko kutsuja tiedossa? :)

(KUVAT: www.zbh.fi)
15 kommenttia:

 1. Nuo Zbh:n tuotteet on kyllä kivoja, koskaan en ole kyllä kutsuilla käynyt, lehdestä vaan katsellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kerran aikaisemmin ollut ja muutama tekstiili tuli silloin tilattua ja niihin olen ollut tyytyväinen.

   Poista
 2. Ihania tuotteita ZBH:lla, olen miettinyt myös living and roomia ja perfect homea. Living and roomin uudet tuotteet vei kyllä sydämen, mun tyylisiä juttuja paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin tekisi mieli pitää nuo Living and Roomin kutsut, täytyy katsoa jos vielä ennen Joulua pitäisi. :)ZBH:llakin olisi useampi mieluinen juttu joka kelpaisi. :)

   Poista
 3. Onpa kivan näköisiä ZBH tuotteet, löytyi itsellekin tilattavia, mikäli olisi kutsut tulossa. Ystäväni alkoi Living & Room edustajaksi ja sellaiset kutsut on meillä luvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, niitä mietin itsekkin että pitäisikö ennen Joulua... :)

   Poista
 4. Sisustusjutut ovat ihania, mutta usein raha on este suuremmille hankinnoille. Etenkin kun sen tietyn jutun aina haluaisia heti :D Olen ajatellut kutsua ystäväni pitämään PartyLite-kutsut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on useasti! Itselläkin olisi mahdollisuus pitää PartyLite-kutsut, mutta vielä en ole päättänyt että otanko niitä. :)

   Poista
 5. Varasin juuri Perfect Home -kutsut. :) Heidän mallisto viehätti tällä kertaa eniten ja emännänlahjat oli hyvät. Keväällä pidin Living and Roomin -kutsut. Nuo ZBH on sitten vielä kokeilematta. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen pitänyt kerran nuo Perfect Home kutsut ja ZBH:n kutsuilla olen kerran käynyt niin itse tekisi mieli kokeilla tuota Living and Roomia. ;)

   Poista
 6. Olen suunnitellut sisustuskutsujen pitämistä jonkin aikaa. Varsinkin näin syksyllä se toisi kivaa piristystä arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Mukava viettää joku iltapäivä hyvien ystävien parissa ja nauttia silmänruokaa sekä tietenkin suun makunystyröillekkin jotain hyvää. ;)

   Poista
 7. Itsehän toimin kyseisen Firman nimiin ja kutsuvarauksia otetaan vastaan. Toimialueeni on tässä pääkaupunkiseudulla, mutta voin toki avittaa löytämään edustajia muualtakin. Yhteuttä saa minna.hemminki@zbh.fi.

  Minna / In The HouZe

  VastaaPoista
 8. Mä en oo ikinä käynyt sisustuskutsuilla...onko ne kivoja ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään! Hyvä syy kutsua ystäviä kylään samalla vähän shoppaillen ja herkutellen. ;)

   Poista