maanantai 9. syyskuuta 2013

Ajatukset katkolla...

Blogi on jäänyt parin viikon aikana taka-alalle kun lähiomainen sairastui vakavasti, ajatukset ovat olleet koko ajan vain yhdessä asiassa. Nyt on varovaisen toiveikas ja valoa näkyy jo tunnelin päässä. Raskaat kaksi viikkoa takana teholla ja ehkä lähipäivinä voidaan päästä jo osastolle, se on taas yksi etappi parantumiseen. Blogissani on silti vierailtu paljon vaikka hiljaiseloa on ollut, olette ihania lukijoita! 50000 rajapyykkikin on mennyt jo reippaasti yli ja lähipäivinä laitetaan sen kunniaksi arvonta pystyyn! Kamerakaan ei ole ollut pariin viikkoon käytössä mutta Dumbosta laitan muutaman kuvan postaukseen. Dumbo on ollut hyvä kuuntelija ja saanut myös muutaman kyyneleen osakseen. <3 Pikkuhiljaa alan taas postailemaan, tämä harrastus on jäädäkseen vaikka välillä katkoksia tulisikin. Muutama on kysellytkin jo että missä Suffeliini... AAW!<3 Paljon on luettavaa myös parin viikon ajalta lempi blogeissani, pikkuhiljaa alan kahlaamaan niitä läpi.

Rentoa maanantai iltaa!


 

10 kommenttia:

 1. <3 <3 halit ja voimia <3 <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Tsemppiä teidän perheellenne ja toivon että asiat ja ihmiset paranee!!!!!! Terveys, asia jota ei arvosta ennen kuin sen menettää!!!

  VastaaPoista
 3. Voih, kurjaa :( Voimia sinne kera ison halauksen ja paranemista läheisellesi <3

  VastaaPoista
 4. Voimia ja valoisampaa tulevaa aikaa.
  Ihana tuo kisuliini♥

  VastaaPoista
 5. Jaksamista sinne! :)
  Ihanaa kun on karvainen ystävä lohduttamassa :)

  VastaaPoista
 6. Paljon voimia sulle! Ja ota kaikki irti Dumbon tarjoamista terapiahetkistä, kissat ovat ihan parhaita tassuterapeutteja <3

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille ihanista kommenteista!!! <3

  VastaaPoista
 8. Kaunis kuuntelija <3 Toivottavasti kaikki kääntyy parhainpäin.

  VastaaPoista