sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Sunnuntai...

Täällä on vkl oltu ihan pihalla... ;) Eilinen päivä seilailtiin Turun jokilaivoilla ja tänään on vietetty omalla terassilla aikaa kirjan ja kauniit kodit lehden kera ja pitihän se pieni kuoharikin korkata pienen loman kunniaksi. ;) Sain sentään paperikoria tyhjennettyä viikonloppuna vaikka kassi tulikin täyteen heti alkumetreillä... :)


8 kommenttia:

 1. Täälläkin on kesäloma alkanut. Oleilua ja rentoilua tiedossa. Aivan ihana kisukuva :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy jakaa tämä kokemus, kissat tykkäävät näistä ihanista rapisevista pusseista. Meillä kävi eräs kerta niin hurja juttu, että kissa jumittui pussin kahvaan. Kahva oli enemmän sellainen nyörimäinen, eikä sitä saanut käsin katkaistua tai repäistyä. Kissa oli kiertynyt vatsansa kohdilta kassiin, eikä päässyt omin avuin irti. Paniikissa oleva kissa kerkesi puraista mieheni sormenkynnen läpi hampaat ennen kuin saimme irroitettua kissaa. Siinä hötäkässä kun tapahtumaketju alkoi, ei kerennyt alkaa kissan rääkyessä vielä itselleen suojakäsineitä hankkimaan kun saksetkin täytyi löytää. Kissa pyöri vimmattua vauhtia kassin kanssa olohuoneessa ja kun vihdoin kissa oli saatu irti, en aluksi tiennyt kenestä veri oli lähtöisin. Siitä lähtien olen paperikassit ja vastaavat loukut deletoinut meillä, huono tuuri, mutta näin kuitenkin tapahtui :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih...onneksi ei sitten kuitenkaan pahemmin käynyt! En itsekkään koskaan jätä paperipusseja niin etten olisi itse kotona. Jos meinaan lähteä, niin pussit menee kyllä siinä vaiheessa kaappiin.

   Poista
 3. Jokilaivat kuuluu niin joka kesään, se tunnelma!! Nuo rapisevat pussit on ihan parhaita täälläkin! :D

  VastaaPoista
 4. Rentoilut on parasta :):)!!!!!

  VastaaPoista