maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kannua pukkaa... ;)

Tänään kotiutui toinenkin kannu, Eva Solon termoskannu. Kahden kannun välillä olen miettinyt ja toinen vaihtoehtohan olisi ollut Steltonin termari. Viikko takaperin sähköpostiin tuli Room21:sen tarjous tästä Eva Solon kannusta ja se sen sitten ratkaisi, sain 20% alennusta. Kyllä nyt kelpaa viedä kaffetta terassille tai jos  enemmän porukkaa on vierailulla niin voi ekat satsit kaataa kaffetta kannuun ja laittaa toista satsia jo tippumaan... On se vaan niin tyylikäs kannu ja tosiaan litran vetoinen.
Kahvia olen jo usean vuoden keittänyt Moccamasterilla, niin kestävä se on! Välillä tulee vaihtelun mielessä haaveiltua uudesta keittimestä, ja muutamalla ystävälläni onkin niin ihanat keittimet joita aina silläsilmällä ihailee... mutta ainahan voi haaveilla! ;) Kahvinkeitin olisi Russell Hobbs merkkinen ja väriltään tietenkin valkoinen. :)

KUVA: Prisma.s-verkkokauppa.fi

13 kommenttia:

 1. Todella tyylikäs ja linjakas kannu. Tyyliltään sellainen, että sopii monen astiaston kanssa. Hyvä ostos varmasti :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin haaveilen uudesta kahvinkeittimestä vähän päästä. Mutta sen verran järkikultaani aion kunnioittaa, etten mene sellaista hankkimaan vain siksi, että oon pikkuisen kyllästynyt nykyisen keittimen väriin ;) Saa luvan jotain enemmänkin vikaa nykyisessä ilmetä ennenkuin lähtee vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Tykkään nykyisestä Moccamasteristani sekä väriltään että tyyliltään, eli en aio ostaa uutta ennenkuin vanha sanoo sopimuksen irti tai tulee jotain muuta vikaa. ;)Mutta ainahan voi haaveilla! ;)

   Poista
 3. On kyllä upea kannu. Tuollaisesta voisikin juhlissa kahvin tarjoilla. Nykyisessä ei kehtaa. Olisi vaan loppujen lopuksi niin vähän käyttöä ettei viiti sen takia ostaa.

  VastaaPoista
 4. Oh wau! Ihana tuo kannu!! NICE!

  Mä en malta, että pääsen sisustaa uutta kotia ja saan vähän enemmän kamaa esille, kun on isompi asunto! :):):)! YEYEYEYEYEY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo onnittelemassa!!! =D Arvaa ootellaanko täällä sun uusia asuntopostauksia!!! ;)

   Poista
 5. Eksyin blogiisi ekaa kertaa tänään, ihana blogi. Täytyy ajan kanssa tutustua paremmin.

  VastaaPoista
 6. En ole varmaan blogissasi aiemmin vieraillutkaan, liityin heti lukijaksi. Kaunis koti :)

  VastaaPoista