lauantai 10. lokakuuta 2020

Pientä vaihtelua keittiöön...

 Lauantai iltaa! Rennosti tätä päivää vietetty ihan kotosalla, välillä vähän koiran kanssa ulkoillen. Paljon olemme viikonloppuisin liikkuneet luonnossa. Viime viikonloppuna kävimme Kurjenrahkalla ulkoilemassa, ja tilasin jo kirjankin Suomen kansallispuistoista. Kyllä meillä on upeita luontokohteita Suomessa. 

Mutta asiasta toiseen...Löysin kivan jäkälä kankaan Pentikistä, ja näin sen heti pöytäliinana keittiöön. Kankaat oli silloin vielä sopivasti alessa, niin päätös oli helppo. Mukavasti raikastaa keittiötä, ja saa välillä uutta ilmettä helposti. 
 

Maton haluaisin vielä vaihtaa isompaan keittiössä, ja hyllyn seinälle, mutta pikkuhiljaa. Päivän teehetken nauttisin kera korvapuustin, joka jäi eilen, kun sisko kävi kylässä. Välillä tällainen vkl on mukavaa, kun ei ole mitään menoa. Ilta meneekin sitten sohvannurkassa leffaa katsellen.

 

Rentoa viikonloppua!!!

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä sievä kangas, onnistunut ostos 😍 täällä ei oikein osata pitää pöytäliinaa vaikka aina haaveilen niistä kyllä 😊

  Mukavaa viikonloppua! 🤎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei sitä itsekkään aina pidä, mutta välillä tulee kausia, kun nekin näyttää kivoilta. :D Meillä on keittiössä vanha pöytä viilukansineen, niin saa sen välillä piiloon. ;)Mukavaa lomaa sinne!

   Poista