sunnuntai 9. elokuuta 2020

Aurinkoinen viikonloppu...

Sunnuntai aamupäivää! Ompahan ollut aurinkoinen ja lämmin viikonloppu vapaa, joista on päässyt nauttimaan. Eilinen päivä vietettiin Uudessakaupungissa...kyläilyä, herkuttelua, shoppailua ja kesäkaupungista nauttimista. Näillä päivillä, on ollut myös mukava tarttua kameraan kotosalla, kun olohuone kylpee valossa.

Kukkakimpun väritys sai innostumaan, kaivamaan kaapista ruskean sävyjä sisustukseen. Kovasti nuo ruskea/beige/konjakki sävyt taas ihastuttaa, sisustuksessa ja vaatteissa. Taitaa se lähestyvä syksykin jo alitajunnassa koputella, vaikka kyllä se elokuu vielä kesää on. Toivottavasti näitä aurinkoisia päiviä, riittäisi vielä pitkälle syksyynkin. Tänään saan viettää kotosalla vähän omaakin aikaa, ja ajattelin tarttua pitkästä aikaa kirjan kansiin.

Aurinkoista sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka tykkään lukea ja katsella kun alkaa tulla syysjuttuja! :) Niin syksy ihminen kun olenkin :) Odotan jo kovasti tätä ihanaa vuodenaikaa. Kesälle sanon mielellään heipat!
  Ihanan näköistä siellä on, kaunista syystunnelmaa jo hieman :)

  Iloista uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Täytyy toivoa, että saataisiin kaunis syksy. Kyllä sitä vähän on jo alkanut odottamaan, että vähän viilenisi, vaikka kesästä tykkäänkin. :) Mukavia loman jatkoja <3

   Poista