lauantai 12. tammikuuta 2019

Katseenkestävää...

Hi lauantaiseen! Aika ihanan valoisa päivä ollut, vähän oli suunnitelmia siivotakkin tänään, mutta kyllä ulkoilu veti pisimmän korren. Siivousvälineissä oli aukko, kun tänne muutin. Imurin sain onneksi syksyllä tyhjennetystä äidin asunnosta, mutta toinen tarpeellinen oli rikkalapiosetti joka uupui kokonaan. Viime viikolla sellainen osui sitten silmään marketissa, ja nappasin mukaan. Varmaan mahtuisi vielä jotenkin siivouskaappiin, mutta on näppärä olla myös käden ulottuvilla, kun tarve vaatii.


Täällä on tosiaan kuulemma kaikki pinnat käyty läpi noin reilut vuosi sitten, ja kyllähän se keittiö oli, mihin heti ihastuin. Keittiöön mahtuisi hyvin pieni pöytäkin, mutta oma 160cm:n pöytä oli pakko laittaa huoneen puolelle. Keittiöön hankkisin pienen kaapin lisätilaa antamaan, ja valkoinen vitriini tuli myös äidin asunnosta, joka syö hyvin astioita. Kyllä se koko keittiökin tulee jossain välissä vilahtamaan... :) Ja tosiaan löytyy myös tuollainen "hiljainen hauva", jonka otin äidin asunnosta itselleni. Posliinikoira on isän vanha, eli tunnearvoa löytyy. Matto puuttuu vielä, mutta sillä ei onneksi ole kiire. Ja pieniä muutoksia verhoista olen tehnyt, mitä kaapeista on löytynyt...Bottna verho on päässyt pöytäliinaksi, ja keittiössä oleva kappa on oikeasti paneeliverho... :D

Oikein hyvää viikonloppua lukijoille!!!

4 kommenttia:

 1. Siellä näyttää oikein hyvälle 😊

  Ihanaa viikonloppua! 💗

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaan näköistä sinulla siellä on! Hienoa että olet saanut hyödynnettyjä vanhoja juttuja uudessa kodissasi ja aina parempi mitä monikäyttöisempää on eli välillä verhona, välillä pöytäliinana jne :) Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huoneen puolelle on vielä verhot mietinnässä, kun edellisen asunnon verhot oli liian lyhyet. :)

   Poista