keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Makuuhuoneen pieni muutos...

Viikot tuntuu menevän nopeasti, ja pian taas viikonloppukin. Mitään ohjelmaa ei ole tiedossa, ja viikonlopun voikin ottaa rennosti. Ainakin voisi nukkua muutaman tunnin pidempään, mitä arkisin. Ennen Joulua, kun olin muutaman viikon kotosalla, iski inspis pieneen makuuhuoneen muutokseen. Kokeilin kääntää sängyn toisin päin, jolloin sainkin mahtumaan yöpöydät molemmin puolin. Yöpöydät ovat kuuleman mukaan ensikertaa käytössä, tähän asti olleet varastossa, kun tilaa ei ole löytynyt niille. Sängyn viereen kaipailen mattoa, peittämään tuota "kaunista" muovimattoa, ja olisihan se mukavaa laskea jalat aamuisin pehmeälle matolle. Sängylle mietin keväistä torkkupeittoa, ja vielähän se on hankkimati myös olohuoneeseen... 





Kyllähän makuuhuoneeseenkin haaveilen vielä pieniä muutoksia, kuten tuon sängynpääty penkin vaihtoa tai kokonaan siitä luopumista. Keventäisi varmaan mukavasti, makuuhuoneen ilmettä. 
Mutta nyt kotitöiden pariin, että pääsee viikonloppuna vähän vähemmällä...

Rentoa iltaa!!!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta! Pienet jutut muuttavat tilaa jo isosti. Mistä tuo ihana vaaterekki on? Näyttää ihanalta ❤️ Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. vaaterekki on Askosta ostettu muutama vuosi sitten, mutta muistan nähneeni niitä vieläkin. Kiitokset! :)

    VastaaPoista