keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kuvakulmia keittiöstä ja pastaa...

Huomenta sateiseen keskiviikkoon! Aamu alkanut tuttuun tapaan aikaisin, kun kahvin tuoksu on tullut keittiöstä kera päivän lehden. Tänään voisi jotain keittiössä muutenkin touhuilla, kun olisi hyvä syy leipoa yhdelle, nimipäivän kunniaksi. Nappasin yksi päivä kuvia keittiön detaljeista, sekä arvatenkin Italian tuliaisista...pastaa ja pari maustemyllyä tarttui matkalta kotiin. K:han on yhdeltä ammatilta kokki, ja keittiöstä löytyykin sitten joka lähtöön laitetta, kippoa, kuppia, välinettä ym. Ja päälle vielä tämän astia "friikin" astiat...Kyllä niitä on pyöritelty kerta jos toinenkin, että paikat löytyy kaikille. Pari kannellista säilytyslaatikkoa keittiö vielä kaipaisi, ja tuon House Doctorin RACK naulakon tilasin jo hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Täytyykin alkaa katselemaan ohjeita, mitä sitä voisi leipoa tänään. Kaupassakin täytyy luultavasti käydä, jos kotoota ei tarvittavia aineksia löydy. Tällaisin aatoksin keskiviikkoon. 

Hyvää päivää kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Meillähän sattui hauskasti keittiöpostaukset samalle päivälle. :) Teillä on valtavan kaunista ja katseeni kiinnittyi ihanan siistiin uuniinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos <3 Uuni on kuulemma alkuvuodesta vaihdettu, niinkuin jää/pakastinkaappikin. Eli keittiönkoneet on sentään tätä päivää. :D

   Poista
 2. Aivan ihania yksityiskohtia, niin tykkään 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Täällä kovin odotellaan sitä pöytää saapuvaksi! Helpottaisi vähän syömistä, ja pääsisi tekemään kattauksiakin välillä. :)

   Poista