perjantai 7. heinäkuuta 2017

Perjantai ja pala keittiötä...

Perjantai ja aurinkokin paistaa, toivotaan että mittarin viisaritkin, vähän nousee lämpimämpiin lukemiin! Ajattelin meinaan lähteä keskustassa pyörähtämään, ja jos hakisi samalla pitkästä aikaa perjantai kimpun uuteen kotiin. Meinataan tänään testata myös tuo saunapuoli, kun taas sekin löytyy tästä kodista. Ihanaa, kun voi koska tahansa laittaa saunan päälle, kun fiilis iskee.
Nyt ajattelin kuitenkin vilauttaa vähän keittiön yhtä nurkkaa, jota olen kovasti yrittänyt laittaa mieluisaksi...K:n lipasto maalautetaan syksyllä valkoiseksi, firmassa on niin kesäkiireitä, ettei aikaisemmin saada maalausta. Samalla myös viedään kuulemma sisustustakkakin maalattavaksi, ja tämä tuli vielä K:n ehdottamana.Kovin on pyöritellyt hyllyn sommitelmaa, ja lipaston päällistä. Tuplia on tullut useimpia, on ainakin samanlainen maku jossain asioissa, sekä astioista löytyi samoja sarjoja. Kaapin sisältöjä on pyöritelty, ja vieläkin tässä kovin miettii mihin kaikki tavarat laitetaan. Kun nuo keittiön koneetkin vie oman tilan, ja niitäkin löytyy kiitettävästi. Vielä puuttuu hyllyjen, taulujen, koukkujen ym. kiinnitystä, ja eilinen ilta meni Ikea "palapelin" kimpussa. Mutta lopussahan se kiitos seisoo! :)

Hyvää viikonloppua lukijoille!!!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea uuteen kotiin! <3 Lisäkuvia innolla odotetaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää, onnea uuteen kotiin. Muuttamisessa on mukavaa se tavaroiden uudelleen järjestely ja paikoilleen asettelu:) Kaunista kesäpäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näinhän se on, vielä kun loputkin tavarat löytäisi oman paikan... ;D

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! :) Pakko kysyä mistä kaksikerroksinen tarjoiluvati on hankittu? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tarjoiluvati on ostettu vanhasta Kodin1:stä.

   Poista