torstai 6. huhtikuuta 2017

Vähän Pääsiäistä...

Hei taas, on ollut vähän nihkeämpää tämä bloggailu. Koneella ei ole paljon tullut käytyä, ja olen alkanut jo pakkaamaan, vaikka sitä asuntoa ei ole vielä tärpännytkään. Eli pienessä yksiössä näkyy heti, laatikot, pussukat, nyssykät, vaikka kuinka yrittää rajata kuvia. Kuvaus ei ole sen takia inspiroinut. Kovasti toivoo vain, että löydettäisiin pian joku kiva asunto meille, jota pääsisi uudella innolla sisustamaan.

Poikkesin tänään pikaisesti hulluilla päivillä, ja ne sainkin, mitä lähdin hakemaan. Pari lahjaa, ja itselle nappasin tuon Marimekon isomman purkin ja makeisia, jotka kassan vieressä niin huusivat...Purkin korkkasin heti käyttöön, vaikka jotain pieniä hankintoja, olen suoraan vaan pakannut muuttolaatikkoon. Pienesti siis Pääsiäistä kotiin, joka jo kovin lähestyykin. Shoppailureissun jälkeen maistui caramel latte, ja muutama uusi lehtikin odotti lukemista.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!!! 

4 kommenttia:

 1. Itse ostin keskikokoisena tuon saman purkin 🤗 ovat ne niin ihania 🤗

  VastaaPoista
 2. Mä en käynyt hullareilla tänä vuonna! En oikein usko tätä todeksi, mutten aio mennä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tein nopean käynnin, missään muualla en kierrellyt. :)Tämä taisi olla kolmas kerta kokonaisuudessaan, kun olen käynyt edes hulluilla päivillä. :)

   Poista