maanantai 13. maaliskuuta 2017

Vihreän lisäys...

Ja vähän valkoistakin...Kovin tekee mieli lisätä viherkasveja, vaikka mikään viherpeukalo en ole koskaan ollut. Päätin aloittaa vähän helpommasta päästä, eli mehikasvista ja keraamisista kaktuksista. ;) Peikonlehti ja muorinkukkakin on vielä sentään hengissä, näin pimeän syksyn ja talven jäljiltä. Kyllä tuo valoisuus taitaa laittaa sitä kevättä rintaan, kun vaikka ja mitä sisustusjuttuja pyörii mielessä. Pieniä hankintojakin on tehnyt, sitä seuraavaa asuntoa silmällä pitäen. Nyt on yksi hakemus jo laitettu eteenpäin, täytyy toivoa, että joku kiva asunto tärppäis jossain vaiheessa. Kovin on ainakin muutto mielessä, kun muutama laatikko on jo pakattukkin... ;)
Aurinkoista viikkoa kaikille!!!

10 kommenttia:

 1. Vihreä tuo kyllä niin paljon yleisilmeeseen :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana mehikasvi! Itselläni on kasveja jopa parinkymmenen vuoden takaa (kääk!), mutta jostain syystä olen omat mehikasvini onnistunut tappamaan aina ja tykkäisin niistä tosi paljon. Tsemppiä tämän kanssa! Ja hei, toivottavasti asunnon kanssa tärppää pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, pysyykö hengissä... :) No siellä on sitten oikein viherpeukalo! Mulla oli edellinen asunto kesät/talvet niin pimeä, ettei siellä viherkasvit olis viihtynyt. Nyt sitä valoa ainakin riittää tässä asunnossa, niin kummasti tekee mieli hankkiakkin niitä viherkasveja. :)

   Poista
 3. Todella ihana 🤗 täällä pidetään peukut asunnon suhteen 💟

  VastaaPoista
 4. Ihana mehikasvi! Ja noi keraamiset kaktukset on tosi hauskat :) Toivottavasti tärppää asunnon kanssa <3

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanaa harmoniaa ja pientä väri-iloittelua :)

  VastaaPoista