maanantai 2. tammikuuta 2017

Uuteen Vuoteen...

Niin se vuosi vaihtui, ihan kotosalla ollen. Tyhjät sivut edessä, ja toivottavasti paljon muistorikkaita päiviä edessä! Muutoksen tuulia toivottavasti asunnon suhteen, ja samalla kaupunkikin tulee vaihtumaan. Saatikka sisustus, kun kaksi asuntoa yhdistyy. Pakollisia hankintoja on edessä, kuten uuden sohvan ja ruokailuryhmän ostot. Vielä näihin on aikaa, mutta pikkuhiljaa ne suunnitelmat alkaa pyörimään mielessä.


Ikeasta ainakin täytyy hankkia toinen 1. Hemnes-vitriinikaappi kirjoille, hyvä sohva vaihtoehto olisi tuo 5. Kivik-divaanisohva. Makuuhuoneen puolelle on ainakin yövalot hankintalistalla, ja tuo 2. Forså-pöytävalo olisi varteenotettava vaihtoehto. Myöskin pienempi tv-taso tarvitaan, mielellään säilytystilan kera, ja tuo 3. Bestå tv-taso näyttäisi aika passelilta. Keittiöön haaveilen kovin jonkinlaista avonaista hyllyä, johon saisi astioita ym...keittiön tavaraa näkyville, tuo 4. Fjälkinge-hylly on aika lähellä omaa visiota.
Lopulliset valinnathan tekee vasta sitten, kun tietää millaisen asunnon saamme. Löytyyhän niitä design haaveitakin yhteiseen kotiin, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Hyvää ensimmäistä viikkoa 2017!!! :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania pohdintoja 🤗 monen monta suosikkia löytyi listalta, erittäin toimivia 💖

  Ihanaa uutta vuotta 💖

  VastaaPoista
 2. Toi sohva näyttää kyllä todella mukavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siskolta löytyy kulmasohvana tuolla samalla sävyllä, ja on hyvä istua. Katsotaan sitten lähempänä, tuleeko muita vaihtoehtoja vielä eteen. :)

   Poista
 3. Heippa! Löysin tänne FaBon Sisustusbloggaajat & Sisustusintoilijat-ryhmän kautta :) Ihania uuden kodin pohdintoja tässä postauksessa :) Tuo Ikean vitriinikaappi on itsellänikin ollut mietintälistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja tervetuloa! Vitriinikaappi kävis kyllä moneen tilaan, yhdestä jo kirjoja löytyy, ja toinen tarvitaan, että molempien kirjat saadaan mahtumaan. :)

   Poista