maanantai 28. marraskuuta 2016

Ne ekat...

Tontut pääsi adventtina paikoilleen, pikkuhiljaa mukava lisäillä Joulua. Tänäkään vuonna, ei tullut tehtyä adventtikynttelikköä. Somessa on vilahdellut kyllä upeita luomuksia niistä, jos sitten ensi vuonna innostuisi sellaisen tekemään. :) Kaksi tonttua pääsi nyt olohuoneeseen, kaikkia en sentään vielä laittanut paikoilleen, muutama pääsee vielä keittiönkin puolelle. Viime viikolla saapui ihana Ton tuoli, istumatilaa kun täällä ei paljon ole. Uusi paikka tuolilla, on varmaankin seuraavassa asunnossa ruokapöydän vieressä. Visio uudesta ruokailuryhmästä pyörii jo kovin mielessä, mutta saapi nähdä sitten, saako sen toteutettua. Riippuu paljon seuraavan asunnon tilasta.

 

Hyvää viikkoa kaikille, joulukuukin on jo ihan nurkan takana! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana Ton! Itsekin olisin halunnut veronpalautukset käyttää johonkin pitkäaikaiseen haaveeseen, mutta tänä vuonna ne menevät puhtaasti elämiseen, niin saan säästettyä joulukuun opintotuen ja sinne loppupäähän yhden kuukauden lisää. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kyllä hyvin ymmärtää, kyllä sitä itsekkin laittaa vähän säästöön. Yksitellen aattelin tuoleja alkaa kerryttämään tulevaan. :)

   Poista
 2. Aivan ihania jouluisia pilkahduksia, tykkään ❤☄❤

  VastaaPoista