keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Vielä pientä vaihtelua...

Hei taasen! Postauksia tulee vähän jähmeästi, kun ei täällä kotona mitään ihmeempää ole muuttunut. Muutama päivä takaperin, kokeilin vielä kääntää keittiön pöydän. Vielä pöytä on pysynyt paikoillaan, vaikka kulku keittiöön tuli vähän ahtaammaksi, mutta keittiöpuoli on nyt avarampi. Turkoosia pääsi myös pöydälle, ja tuon kivan muistitaulun sain ystävältäni, johon sisukset lisäilin itse.
Viikonloppua täällä jo kovin ootellaan, kun pitkästä aikaa pääsee vähän muihin maisemiin, juhlistamaan tupla 40v. synttäreitä. Viikothan menee ihan yksikseen kotosalla, niin mukava päästä välillä ihmisten ilmoille...( vielä ainakin ääntä riittää, joka ei ole aina päivänselvä juttu ). Eilen sentään pääsi siskon kanssa rupattelemaan, kun sisko lomailee parhaillaan. Aurinkoa on ainakin riittänyt, ja tänäänkin sitä täytyy ulkoota annos hakea!

Kevääksi/kesäksi olisi mukava hankkia useampia yrttejä, mutta kun tila ei oikein anna paljoa myöten. Ulos tietenkin ruukkuihin, voisi sellaisia aatella. Sekä pitkästä aikaa olen miettinyt myös viherkasvin hankintaa, mutta senkin tila on vielä mietinnässä. Tällaisin aatoksin tänään...

Aurinkoista keskiviikkoa!!! :)  

8 kommenttia:

 1. Edelleen yksi mun lempikeittiöistäni :)) Aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Minulla on kauhea viherkasvibuumi! Tuntuu että joka pöydälle ja huoneeseen niitä kaipaisin :) Hauska tuo muistitaulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkään ei ole ollut moneen vuoteen kunnon viherkasvia, ja nyt jostain kumman syystä, sellainen ajatus on alkanut taas hautumaan. :D

   Poista
 3. Tuo turkoosi on kyllä ihanan raikas :)

  VastaaPoista
 4. Tuo turkoosi on oikea katseenvangitsija! Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista