maanantai 8. helmikuuta 2016

Väri kokeilua...

Tähän harmauteen...kyllä vähän harmittaa, kun lumesta ei taas tietoakaan, vaikka talvea vielä elellään. Oli paljon valoisampaa, kun taas näillä vesikeleillä. Pientä piristystä pitää hakea, vaikka väreillä. Viime kesänähän yritin laittaa kotiin, sitä vaaleanpunaista. Nyt olen ajatellut palata siihen tuttuun turkoosiin, joka on useamman kesän ollut jo se oma juttu. Siskon kanssa tehtiin pienet torkkupeite vaihtarit, ja sain vaihdossa kivan pirteän torkkupeiton, kun hänen juttu on enemmän se vaaleanpunainen. Kätevää kierrätystä!

On ollut vähän laiskaa postaustahtia, mutta tällä hetkellä ei muutenkaan, voi kotiin hankintoja tehdä, niin ei ole viitsinyt ottaa kokoajan samoja kuviakaan. Nämä kaikki muut turkoosit/vihreät tuotteet löytyikin ihan kotoota. Nooh, lauantaina kävin taas Turussa Tyksissä, jonka jälkeen siskon kanssa pyörittiin kaupungilla, niin tarttui sieltä yksi tyynyliina sentään mukaan, joka ei vielä päässyt kyllä kuvaan. :) Mukavaa sentään, kun pysytte mukana, ja saa kivoja kommentteja! Eiköhän tahtikin piristy, kunhan tässä vähän tuleva selkiytyisi... Kelalla kun on ihan mukavat käsittelyajat, mutta odotellaan... :)

Hyvää viikkoa teille ihanille!!! :)

8 kommenttia:

 1. Turkoosi on tosi kaunis väri ja sopii keittiöön tosi hyvin :) Ihana tuo patalappu.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo turkoosi, sopii kyllä sinun kotiin hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Turkoosi väri on jotenkin ihanan raikas ja toimii hyvin teillä. Kivaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Jokaisella on se oma väri mikä sopii, onneks ei kaikilla tartte olla samanlaista, vähä olis tylsää. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että täälläkin vieraillaan! :) Täytyykin tulla kurkkaamaan blogiasi!

   Poista