tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun eka!

Kyllä nämä päivät vauhdilla tuntuu menevän, ihan kotosallakin. Muutamaan päivään ei ole koneellakaan ehtinyt, kuin pikaisesti käymään. Eilen nappasin myös sen ekan hyasintin, ruokakaupasta mukaan. Jouluksi saa ostaa kyllä useamman niitäkin, sekä jotain muutakin joulukukkaa.
Lähipäivinä voisi alkaa leipomaan, pakastimeen jotain leivonnaisia Joulua silmällä pitäen. (ainakin se taatelikakku ) Ruskeista pipareista en ole oikein koskaan tykännyt, mutta ajattelin testata yhden juustokakun, johon pohjaksi tulisi piparitaikinaa. :) Eli pieniä suunnitelmia on jo korvan takana, sekä jotain pientä voisi askarrellakkin. ( Jos teidän muiden bloggaajien joulukalentereista saisi jotain ideaa, itse olen niin huono mitään suunnittelemaan... ) Nyt kotityöt kutsuu, ja sitten siskon luokse syömään! :) Niin ja katsotaan, josko saisi jonkun Jouluisen arvonnan tähän joulukuuhun...





8 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa joulukuun alkua! :) Samanlaisia suunnitelmia on täälläkin, maustekakun tekoa, pipareita ja muuta valmistelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne, kyllä ne vaan niin Jouluun kuuluu! ;)

      Poista
  2. Ihana sintti sielläkin, ne on kyllä vastustamattomia! :-)

    Ihanaa alkanutta kuuta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, täytyy kyllä useampi ostaa vielä lähempänä Joulua. :)

      Poista
  3. Mä olen myös huono suunnittelemaan DIY juttuja, mutta kiva katsella muiden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä vinkkejä on kyllä saanut, ja jotain tekis mieli kokeillakkin. ;)

      Poista
  4. Kuulostaa niin jouluiselta. Tässä myös pikkuhiljaa virittyy joulufiilikseen :). Sinänsä kivaa aikaa kun saa rauhassa keskittyä ns. sisätiloihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, ja kun nuo ilmatkaan ei niin suotuisia ole olleet, niin mukava on ollut touhuta sisälläkin. :)

      Poista