maanantai 16. marraskuuta 2015

Vihertää...

Viikonloppukin siinä taas nopsaan vierähti, vaikka mitään ohjelmaa ei ollutkaan. Pari kirjaa on lainassa, ja kyllä koukutti niin lukea yksi kirja loppuun vkl:na. Viime viikolla hain vihdoinkin, tuon niin ihanan huonekuusen itselleni. Miettisin niin purnukkaa/pussia sille, mutta sellaista ei tähän hätään löytynyt, niin kääräisin vain paperin ympärille. Voipi olla että saa olla Jouluun asti noin, tuli ihan kivan näköinen noinkin. Vielä kun saisi pidettyä sen myöskin hengissä, viime vuonna onnistuin puoli vuotta pitämään.
Tänään on hääräilty makuuhuoneessa, lakanat päätin vaihtaa, mutta siitä innostuin sitten vähän muuhunkin. Kummasti se pienikin vaihtelu virkistää, ja kyllä taas muutama joulujuttukin pääsi paikoilleen.

Hyvää viikkoa lukijoille!!!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niinpä, kyllä sellainen piti itsekkin hankkia. :)

   Poista
 2. Onpas kaunis! Mä ajattelin tänä vuonna hankkia tällaisen meillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään niin, nyt löysi vielä sen edulliseen hintaankin, niin kyllä se oli pakko napata kotiin. :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen ihan noinkin.
  Minä, kaikkien kasvien kauhu ja tuho, oon pitänyt hengissä yhden huonekuusen jo yli vuoden. Yhtään kaunistelematta toki myönnän, että niitä oli jossain vaiheessa kaksi. Eikä tuo mun oma enää ihan noin elinvoimaiselta näytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi on jo pitkä aika!!! :) Jotenkin kuullostaa niin tutulta, meinaan itsekkään en mikään viherpeukalo ole. Asuntokin on kyllä vuodenajasta riippumati niin hämärä, ettei täällä kasvit kyllä paljon valoakaan saa.

   Poista