sunnuntai 9. elokuuta 2015

Sunnuntai...

Päivää on vietetty aika paljon vaan ulkona lueskellen, eli otettu mahdollisimman rennosti. Viime viikon lopulla, jaksoin vasta kotia siivoilla, eli ei pahemmin tehnyt mieli kuvata villakoiria viliseviä nurkkia. Tosiaan kaksi viikkoa kova flunssa jylläsi, ja nyt alkaa olemaan jo voiton puolella.Kyllä pihalla tunti jos toinenkin kului hyvän kirjan parissa, ja välillä kahvia nauttien. Välillä ajatus karkasi myös tulevaan matkaan, joka kovasti pyörii mielessä. Yksi isoista haaveista on toteutumassa, ja ajatus tuntuu vieläkin niin uskomattomalta.

KUVA: Aurinkomatkat

KUVA: Aurinkomatkat

Kyllä, syksyllä lähdetään siskon kanssa New Yorkkiin! Tämä matka ollaan kyllä niin ansaittu, näiden raskaiden vuosien jälkeen! Otan mielelläni vastaan hyviä vinkkejä New Yorkista, tämä on tosiaan ensimmäinen kerta, kun tuonne matkustaa. :) Toivottavasti sielläkin haaveita toteutuu, se tunne <3

Aurinkoista viikkoa lukijoille!!!

2 kommenttia:

 1. Teillä on ihastuttava terassi ja kuulostaa ihanan rennolta päivältä. Teillä on vielä nättinä kesäkukat, meillä tuntuu vetelevän viimeisiään..
  Hienoa, että pääset New Yorkiin matkalle, se on ollut itselläkin haaveena jo kohta parikymmenta vuotta. Varmasti tosi mukava suunnitella reissua!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täälläkin, ollut tosiaan monet vuodet haaveena! Niin paljon nähtävää ja koettavaa edessä, ei sitä oikein vielä edes käsitä. :)

   Poista