sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Muutos olohuoneessa...

Sunnuntaita vaan kaikille! Nyt tänne eteläänkin on saatu maata valkoiseksi, kyllä kummasti piristää tuo valoisuus. Viikolla oli illat kyllä niin hämäriä, ettei paljon tullut kuvia otetuksi. Kiireinen viikko muutenkin takana, kun asioita on hoidellut perunkirjoituksia varten. Viikko sitten sunnuntaina olin ystäväpariskunnan luona, siinä sitten rupateltiin kaikenlaista mm. sohvista... mainitsin, että haluaisin vaihtaa niin sohvaakin jossain vaiheessa, pois divaanista. Ystäväni taas mainitsi, että hän haluaisi luopua heidän vierashuoneen sohvasta, ja siihen löytyisi myös varastosta nojatuoli... Täällähän sitten alkoi heti raksuttamaan, ja päätin ottaa ne. Loppiaisena sitten laitin vanhan sohvan myyntiin fb:n kirpparille. Hyvä jos ehti olemaan 5 min. sivulla myynnissä, kun varaus oli tehty ja hakivat vielä samana päivänä poiskin. Uuden sohvan ja nojatuolin sain sitten melkein heti, kun vanha oli lähtenyt. Ei voi muuta sanoa kuin kierrätys kunniaan!

Olen kyllä niin tyytyväinen tähän sohvaan ja tuoliin. Sohva on väriltään tummanharmaa ja vuodesohvakin samalla. Kun sohva ja tuoli olivat tulleet ja näin ne paikoillaan, niin eihän siitä mitään "lumipalloefektiä" tullut... ;) Sohvatyynythän siinä sitten vaihtoon meni, sekä näkisin niin nojatuolin edessä rahin. Sohvan ja tuolin väliin mahtuisi niin sivupöytäkin, ja saisi samalla lisää laskutilaa. H&M:n tilaus on siis jo laitettu eteenpäin. ;)

KUVAT: H&M, ANTTILA, FINNISH DESIGN SHOP

-Tyynynpäälliset: H&M
-Anno köysirahi: ANTTILA
-HAY tarjotinpöytä, keskikoko: FINNISH DESIGN SHOP

8 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Sohva ja tuolihan käyvät tuohon kuin olisivat siinä aina olleet:)! Ihana tuo siksak-tyynynpäällinen! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen olo tuli itsellekkin! ;) Kovin täällä jo tyynynpäällisiä odotellaan!

   Poista
 2. Piti oikein kahlata taaksepäin postauksia kun ei muistanut miltä vanha sohva tuossa näytti, koska nuo näyttävät sopivan niin hyvin etten osannut muuta tuohon kuvitellakkaan Nappi hankinta siis, ovat kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä tyytyväinen näihin, toi vähän lisää tilaakin olohuoneeseen. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, sopivat muuhun sisustukseen. Matto on edelleen mielestäni ihana kruunaus teidän olohuoneessa!

  VastaaPoista
 4. TOsi hyvänväriset huonekalut! Tuollainen piristää aina :))

  VastaaPoista