perjantai 5. huhtikuuta 2013

Luxusta lomailuun!

Saarella on Suomen lipun värit ja postikortti maisemat. Santorini! Yksi Kreikan ihanista saarista jolla olen kerran lomaillut siskoni kanssa. Saarelle lähtisin koska vaan uudestaan niin kaunis saari ja ne kuuluisat auringonlaskut siellä. <3 Meidän viikko ei ollut kyllä ihan luxusta... sitä reissua olemmekin monta kertaa muistelleet. :) Aamuherätys oli jokapäivä n. neljän jälkeen aamulla kun hotellin viereisellä maatilalla kukot heräsivät, koirat haukkuivat ja hevoset juoksivat vapaana meidän ikkunan ohi. Öisin tuuli jäi pyörimään meidän hotellin päälle ja sitä ei uskonut ennenkuin ekana yönä noustaan siskon kanssa sängystä istumaan molemmat yhtäaikaa kun wc:n ikkuna pamahti kiinni tuulen voimasta. Meidän opaskin varoitti siitä. ;) Siis meillähän ei silloin ollut ilmastointia, nykyään minne matkustaakin niin ilmastointi on ehdoton ykkönen listalla. Vanhetessa viisastuu! ;) Iltaisin ennen nukkumaan menoa oli sitten kärpästen listiminen etteivät yöllä pörränneet korvan juurella.
Niin mutta sitä LUXUSTA... Käykääpä kurkkaamassa ihanaa Mystique hotellia!


Viettäisin ehdottomasti ainakin pari viikkoa tuollaisissa puitteissa... Lottovoittoa se kyllä vaatisi. 

 Saisitteko te aikaa vietettyä tuollaisessa luxus hotellissa? :)
KUVAT: http://www.mystique.gr/12 kommenttia:

 1. Oi oi, no ilman muuta tuolla menisi vaikka kuukausi! :D

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia ja maisemia! Kyllä viihtyisin, yhden jos toisenkin tovin. ;D
  Mahtavalta näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla todellakin silmä lepäisi noissa maisemissa! :)

   Poista
 3. Tuolla voisi kyllä viettää aikaansa :) Ihanat maisemat ja laadukas hotelli, parasta mitä lomaltaan voi vaatia!

  VastaaPoista
 4. OH WAU :):) Mielettömiä kuvia ja lähtisin alta aika yksikön tuonne...( tuu jo lottovoitto!!! )

  VastaaPoista
 5. Kyllä olikin se Santorinin matka ikimuistettava! Hih!!! ;) Mut kyllä uudelleen sinne lähtisin niin upea saari oli...tosin tuollaisessa kuvan kaltaisessa hotellissa kelpaisi kyllä lomailla seuraavalla kerralla oikein mainiosti! =)

  -Sanelli-

  VastaaPoista
 6. Huh mikä hotelli! Santoriinilla olin itsekin pari vuotta sitten, nimenomaan tuolla Oian puolella. Suomesta ei tehdä paketti-matkoja Oiaan, joka on juuri se sinikattoinen alue, mikä postikorteissakin aina on. Oltiin siis omatoimimatkalla (joogaretriillä). Saaren energia oli mieletön, joogattiin kattoterassilla aamuauringon noustessa ja ihailtiin iltaisin meditoimassa auringonlaskua. Niin uskomaton reissu!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa kyllä ihanalta! Siskon kanssa päätettiinkin että seuraavaksi kun Santorinille mennään niin juuri tuonne Oiaan suunnataan! Ne mustat rannatkin ovat jääneet niin mieleen. :)

   Poista