keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Uusi aika! =)

Eilen sitten kotiutui tuo ihana Karlssonin Big Diamond kello! Löysin sen onneksi Sisustustalo Mokan nettiliikkeestä. Kotiin tuli ihan muutamassa päivässä tilauksen tehtyä. Sisustustalo Mokan sivuille pääset TÄÄLTÄ! Kello piti siirtää toiseen kohtaan missä vanha kello oli koska tämä uusi kello ei olisi mahtunut tuohon vanhaan paikkaan. ( olohuoneen ja eteisen välisen aukon yläosaan. ) Näitä kelloja löytyy kahdessa koossa ja tämä minun on se isompi niistä, halkaisija noin 40cm. Nyt tuohon vanhan kellon tilalle pitäisi löytää esim. joku mukava matala tekstitaulu ym... kun siinä on tapetissa pientä hankausjälkeä ja tietenkin ruuvi. En viitsi ruuvia irrottaakaan kun reikä näkyisi vielä paremmin vaaleassa tapetissa. Taidan tästä hilpaista pienelle kävelylle kun aurinkokin paistaa taas!!!
Aurinkoa ja valoa päiväänne!!!
 

12 kommenttia:

 1. Meillekin saapui vihdoin kyseinen kello paripäivää sitten;) Kromin värisenä kylläkin :) En voinut olla tilaamatta sitä stockan kantisalesta! Viime hetkellä sorruin tilaamaan :D Upea myös valkoisena!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on kyllä kaikki värit upeita!!! <3 On se ihana kello!!! =)

   Poista
 2. Ompas se kaunis kello! Ja sopii just hyvin tuohon telkkarin päällä olevan hyllyn yläpuolelle :)
  Kade... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On sitä jo useampi vuosi haaveiltukkin. =) Mutta pikku hiljaa... Sopii munkin mielestä hyvin tuohon, ja kun on 8- vuotta kelloa sillä seinällä katsonut niin pitihän tämä uusikin samalle seinälle laittaa... =)

   Poista
 3. AWWW! Kyllä se on kaunis :)))) Onnea :))

  VastaaPoista