keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Bloggauspiste... =)

Tässä sitä koneella "roikutaan"... Pöytä on Ikean mallistoa, tuoli on vielä haavelistalla ja sen olen päättänytkin että mitään väliaikaistuolia en tule hankkimaan ennen kuin saan sen "oikean". Lainailen siihen asti ruokapöydän tuolia.
Tällä hetkellä tuoli vaihtoehtoja olisi ainakin kolme mielessä... 

KUVAT: Room21, Stockmann, Finnish Design Shop

          1. KARTELL, Louis Ghost tuoli
2. VITRA, DSR-tuoli
3. SAMI KALLION, In Between tuoli
                                     
           Jokainen näistä tuoleista on vähän erilainen muotokieleltään mutta jokaisessa on jotain mikä silmää miellyttää... =) Mikä olisi teidän suosikki?   
                                                      
                                                     


21 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kakkonen. Mun oma ikuisuushaaveeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä se olisi minunkin ykkösvaihtoehto. =)

   Poista
 2. En ole tosta Sami Kallion tuolista kuullutkaan aikaisemmin, aika makea :) Mutta mun ehdoton suosikki on DSR <3 Itse haaveilen niitä kuusi kappaletta ruokapöydän ympärille. Joskus sitten hamassa tulevaisuudessa :)

  Ja Louis Ghost on kyllä aina yhtä upea! Siitä vain alkaa tulla blogiähky, kun niin monessa blogissa sitä näkyy. Ei sillä, jokainenhan sisustaa omaa kotia itselleen, jolloin täytyy miettiä, mikä itseä miellyttää. Ei sitä, mitä muilla on. Mutta kaikki hyviä vaihtoehtoja, vikaan ei voi mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli itsellekkin uusi tuttavuus tuo Sami Kallion tuoli ja heti kolahti... mutta tällä hetkellä jos nyt voisin heti tilauksen tehdä niin se olisi DSR. =)

   Poista
 3. Kyllä se tuo DSR <3 olisi ihana saada omaan kotiin myös...eikä tuo Kartellikaan hullumpi ole, mutta kyllä tuo kakkonen vie voiton. =)
  -Sanelli-

  VastaaPoista
 4. Upea bloggauspiste!
  Mä tykkään myös tuosta kakkosvaihtoehdosta. Meillä on nuo ruokapöydän tuoleina ja on kyllä tosi hyvät ja laadukkaat tuolit.

  VastaaPoista
 5. Mä ehdottaisin noista vaihtoehdoista Luis Ghostia siksi, että se näyttää keveimmältä, sellaiselta joka antaa näistä vaihtoehdoista eniten tilantuntua pienen pöydän kanssa. En tiedä minkä kokoinen tuo DSR todellisuudessa on, mutta mietin vaan, että mahtaako se olla turhan jykevä tuohon tilaan ja tuon suht pienen pöydän ääreen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Tuossa tuolissa täytyy vähän mittailla ensin että mahtuisko tuo käsinojallinen pöydän alle... mutta onneksi siitä löytyisi myös toinen versio ilman niitä... =)

   Poista
 6. Kivalta näyttää! Minä roikun netissä aina keittiön työtasolla ja baarijakkaralla. Minä liputan myös kakkosen puolesta. Itselläni on Ghost ja sekin on kyllä ihku, mutta jotenkin DRS näyttää kyllä niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on kivoja... onneksi ihan vielä ei ole ajankohtaista valita! =)

   Poista
 7. Ykkönen tai kakkonen! <3

  VastaaPoista
 8. Mä oon kuullut, että tossa DSR:ssä on aika lyhyt tuo selkänoja!!

  Mites Kartell Masters...mä NIIIN himoitsen sitä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se täytyisi ensin jossain koeistua... ;) Ei muuten huono vaihtoehto tuo Masterskaan, kiitti vinkistä! Laitetaan korvan taakse! =)

   Poista
 9. Tuon Louis Ghost tuolin kotiuttaisin itselleni milloin tahansa<3. Kaunis bloggauspiste teillä!! :)

  VastaaPoista
 10. Louis Ghost on aina ykkönen! :) Tietenkin Askossa myytävä Igloo on vähän samantapainen ilman käsinojia, mutta budjettiystävällisempi vaihtoehto.

  VastaaPoista