sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Cult Design

Sunnuntaita!!! Tällä kertaa ajattelin laittaa muutaman kuvan omista Cult Designin tuotteista. Pidän tuotteista... ovat tyylikkäitä ja varsinkin mustat ja valkoiset tuotteet ovat itselläni tällä hetkellä IN! =) Heidän omilla sivuillaan on kyllä aivan ihania keväisen hempeitä sävyjä tuotteista!!! Kannattaa käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ! =) 
Kävin itsekkin kurkkaamassa pitkästä aikaa Cult Designin sivuilla mitä ihanuuksia sieltä taas löytyisi... Tässä olisi sitten vähän esimakua!!! =DMitäs tykkäätte? =)

11 kommenttia:

 1. Hienoja! Tarvisin tiskiaineelle tuollaisen pumppupullon. Mistä näitä siis saa ostaa Suomessa? Onko mitään verkkokauppaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuotteita löytyy Room 21, Decodeco ja sisustus satiini verkkokaupoista! =)

   Poista
 2. Mulla on Room21:stä aikoinaan tilatut alusta ja kippo. Kipossa on tiskirätti ja -harja ja alusta toimii kylppärissä saippua-alustana. Käteviä kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo lime ja turkoosi väri miellyttää minun silmää eniten. :)

  VastaaPoista
 4. Mä voisin ottaa tuollasen saippuasetin, jossa on nestesaippuapumppis ja palasaippua-alusta... Sitten kelpuuttaisin toki myös tiskiainepullon alustoineen ja muine tykötarpeineen. Teepallot näyttää ihanilta ja kahvi- ja teepurkit... Ja vielä jos vaikka kynttilänjalan saisin, niin olis kaikki välittömimmät himotukset hoidettu... ;D

  VastaaPoista
 5. Nämä on ihania :) Tiskiaineelle tuollaisen pumppupullon voisi tilata!

  VastaaPoista
 6. Ihania tuotteita, tuollainen tiskiainepullo voisi meille muuttaakkin! Ajattelin kerrankin jättää kommenttia kun piipahdin ihastelemassa blogiasi :)

  VastaaPoista
 7. Onpas ihania, kotoa löytyy ainoastaan Cultin maitokannu, mutta tiskiainepullo ja kippo tiskiharjalle olisi hakusessa :D

  VastaaPoista
 8. Ei vitsi miten ihania! Noita pitää hankkia! :)

  VastaaPoista