perjantai 18. tammikuuta 2013

Zelected by houze kevät...Mitä ihanuuksia onkin taas uudessa Zelected by houzen kevät kuvastossa... AAW!!! TYKKÄÄN!!! Kuvastoa pääset selaamaan tästä.
Kuvat: Zelected by houze15 kommenttia:

 1. Ihania nuo tähtityynyt :):)

  VastaaPoista
 2. Just tänään selasin tuota kuvastoa ja mietin että pitäiskö pitää kutsut. Mut en osaa päättää kun näitä on muitakin (Living&Room, Perfect Home). Kaikissa on jotain kivaa.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin viime vuonna Perfect homen kutsut, siellä on myös kaikkea ihanaa! Olisi kiva pitää tai päästä noille Zelected by housen kutsuille. =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä sieltä kotiuttaisi useamman jutun! =) Hih! ;)

   Poista
 4. Moi! Sain blogihaasteen ja piti etsiä blogeja, joissa alle 200 lukijaa. Olen itse aloittanut bloggaamisen tämän vuoden alussa ja kaikki on vielä hakusessa. Mutta löysin sinun todella kivalta vaikuttavan blogin, joten ei muuta kun kurkkaamaan omaani ja hakemaan haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täytyypä käydä kurkkaamassa. =) Kyllä täälläkin vielä aika alkutaipaleella ollaan tällä bloggailun saralla... ;) Ja tervetuloa lukemaan blogiani!!! =)

   Poista
 5. Oi, mitä ihanuuksia! Erityisesti paisley -kuvioiset tyynyt on tosi kivoja.
  Kiva kun vinkkasit blogistasi, näyttää tosi hyvälle. :)

  VastaaPoista
 6. Itse toimin pääkaupunkiseudulle Zelected By Houze edustajana ja voin sanoa, että tuotteet ovat vielä livenä sata kertaa kauniimpia. Suosittelen siis kutsujen pitämistä. Emäntähän aina pääsee nauttimaan vielä omista eduistaan, jotka ovat kyllä tällä kaudella olleet todella hyviä. Jos jotain kysyttävää kotikutsuilusta niin vastaan mielelläni : minna.hemminki@zbh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin ystäväni luona ZBH:n kutsuilla noin kuukausi sitten ja todellakin tuotteet olivat ihania livenä. Olivatkin ekat kutsut minulle missä pääsin niihin tutustumaan. :) Pistetään korvantaakse! ;)

   Poista
 7. Aloitin itsekin nyt blogin kirjoittelun, jossa avaan aika paljon kaiken muun rinnalla noita ZHB tuotteitakin. Tervetuloa seuraamaan jo näin alkuun. (inthehouze.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kävin kurkkaamassa ja klikkasin itseni lukijaksi. :)

   Poista
  2. Toivottavasti olet tykännyt lukemastas. Alussahan tässä vielä ollaan, mutta asiaa ois kyllä vielä vaikka kuinka.

   Poista
  3. On tykätty! ;) Ihania sisustuksia!

   Poista