tiistai 22. tammikuuta 2013

Kalenteri eteiseen...

Olen jo muutamissa blogeissa nähnyt tuon ihanan raikkaan kalenterin ja pitihän se itsellekkin saada kun ilmainen kerran on. =) Kalenterin voit käydä kopioimassa täältä.
Laitin kalenterin eteisessä olevalle magneettitaululle, joka olikin nyt tyhjillään kun Joulukortit on laitettu siitä jo laatikon kätköihin... Taulut on Ikean Spontan mallistoa.
Tänään tuli ilmoitus myös Clasun paketista eli se täytyy käydä hakemassa!!! =))) Eilen sain mukavan viestin FB:n kirpparilta... olin laittanut itseni jonoon yhteen tuotteeseen ja saan sen!!! Jee!!! Saa vähän uutta ilmettä eteiseen... Tulette kyllä näkemään molemmat uutuudet!!! Hih... =) Mukavaa tiistaita!!! Lähden itse ulkoilemaan ja haen samalla paketin...
6 kommenttia:

 1. Mistä tuo musta sydänmagneetti on? Aika rouheen näköinen ;)
  Ja onnea muuten sulle, huomasin että voitit arvonnassa sisustustarran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!! Kyllä piti muutaman kerran tavata että siis se olen mä kun voitin... =D Kauheesti ei ole ollut tuota arpaonnea meinaan. =) En muista kyllä mistä tuon magneetin olen ostanut, on ollut mulla jo aika monta vuotta. Magneetti on Nedholmin valmistama ja ainakin jossain sisustusliikkeissä myöskin netissä olen niitä tuotteita vielä nähnyt. =)

   Poista
  2. Mulla on vastaava magneetti mutta se on Aarikan. Klikkauduin lukijaksi :)

   Poista
  3. Nyt just äsken hokasin, että mäkin voitin sisustustarran kun Love sai arpoa kaksi lisäarpaa! Uskomatonta... Mä en niinku ikinä voita arpajaisissa mitään ;)

   Poista
  4. Onnea sullekkin voitosta!!! =)

   Poista