torstai 8. marraskuuta 2012

TÄÄLLÄ OLLAAN!!! ;)

Iiiiiiiik.... nyt jännittääääää... Tätä blogin avaamista olen miettinyt jo kohta vuoden verran ja nyt päätin toteuttaa sen!!! Onneksi saan apua ihanaiselta ystävältä tähän alkuun!!! Nyt tuntuu kyllä että pää on ihan pyörällä uusista jutuista... Blogini tulee olemaan sisustuspainotteinen mutta voi tänne eksyä jotain sisustuksen vierestäkin... =) Mutta pidemmittä puheitta TERVETULOA!!!

7 kommenttia:

 1. Huomasin että blogiini oli täältä tultu ja niin tänne löysin. Blogisi vaikuttaa kivalta, joten jään seuraamaan heti alkumetreistä. Tervetuloa bloggamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Kyllä täällä ihan alkumetreillä ollaan... =) Niin paljon tuli uutta oppia tästä bloggaamisesta ja paljon on vielä opittavaa! ;)Mutta hiljaa hyvää tulee!!!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että laitoit oman blogin pystyyn! <3 <3 Täällä yksi innokas uusi lukija ilmoittautuu! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!!! =) Kyllä sitä kauan miettikin... mutta aina olen valmis kokeilemaan kaikkea uutta!!! =) Eiköhän tästä jotain pikkuhiljaa synny... ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva koti sulla! :) Mistä nuo pöytäkynttilänjalat on ostettu? Ikeasta saa tuollaisia, mutta vaan puolet matalampia, ja olisi kiva kyllä ostaa myös tuollaiset korkeammat. :)

  Onnea uuteen blogiin!
  ps. ihan hiljattain avasin itsekin sisustusblogini. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin tulla vastavierailulle!!! ;)Kynttilänjalat olen tilannut Perfect home sisustuskutsuilta noin kuukausi sitten. Olen myös miettinyt noita ikean matalampia noille kaveriksi mutta vielä ei ole tarttunut ikealta mukaan niitä. =)

   Poista