keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ostos...

Keskiviikkoa! Märkää ja harmaata riittää, toivottavasti se kevät ja aurinko alkaisi pikkuhiljaa näyttäytymään! Pieni piristys tarttui viime viikon Raision reissulta kotiin, tuo tarjotin otti kyllä heti silmään, kun kauppaan astui. Kun vielä saimme alennus kupongin, niin eipä siinä pahemmin miettinyt, mihin sen käyttäisi. Samalta reissulta saimme kotiin viemisiksi kivat Annon tuotteet, eli tiskirätti, servetit ja puiset aakkoset. Tarjoiluvadille ei löytynyt kaapista tarjottavaa, niin "leikkisin" vähän kirjaimilla... :)

13 kommenttia:

 1. Tuo on aivan ihana! :-) Olen itsekin sitä Kodin 1:sessä ihaillut! :-)

  VastaaPoista
 2. Oi mistä nuo kirjaimet ja tarjotin siis on? 😊 haluan kanssa

  VastaaPoista
 3. Siis aivan ihana kerrostarjotin, siinä on jotain saaristolaishenkistä, sopisi mainiosti myös meidän möksälle. Mustavalkoinen tiskirätti ja servetit ovat ihania nekin, niin raikkaita ja trendikkäitä.

  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii varmasti mökille, tykkään niin itsekkin noista! Pieniä piristyksiä arkeen! :) Mukavaa viikonloppua sinnekkin! <3

   Poista
 4. Onpas hauska! En ole törmännytkään aiemmin :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Saapi nähdä mitä kaikkea kirjaimilla keksii... ;)

   Poista
 6. Voi miten ihastuttavaa.. ♥♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! <3 Täytyykin tulla kurkkaamaan blogiasi, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista