sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Åblogit Raisiossa...

Sunnuntaita vaan kaikille! Palaan vielä torstai-iltaan, kun åblogien kanssa treffattiin Raision kodin ykkösessä.
Tavaratalonjohtaja Jarmo Ahlroos ja Annon suunnittelijat Pia Lehtovuori ja Riija Huhta-Aho olivat meitä vastassa. Saimme kuulla, kuinka energiaystävällinen tämä uusi rakennus on ( pohjoismaiden ensimmäinen ).


Annon suunnittelijat kertoivat kevään 2015 uutuuksista, sekä myöskin siitä, kuinka jo valmistusvaiheessa huomioidaan kierrätys ja luonnonmateriaalit. Pääsimme rauhassa kiertämään tavarataloa, ja ihastelemaan upeasti esille laitettuja tuotteita. Kyllä sisustusinto nosti taas päätään, ja erilaiset visiot alkoi taas vanhojen lisäksi pyörimään päässä. :)
Graafiset kuviot ja luonnonsävyt otti tuttuun tapaan silmään, ja nuo marmorikuvioiset purkit... Tarttuihan sitä kotiinkin yksi ostos, joka kuvissa vilahtaa... Ja moni juttu jäi korvantaakse hautumaan.Kattaukset oli kauniita, ja niistä sai idoita itsellekkin.

Useita tekstiileitä, saunatuotteita ja koreja ihastelin, joille löytyisi kotonakin käyttöä.


Lastenmaailma oli värikäs!


Upeita petauksia, jotka näyttivät niin kutsuvilta! 

Ilta oli kyllä niin onnistunut, mukava piristys arkeen! Iltapalaa pääsimme nauttimaan Naantalin Aurinkoiseen kierroksen jälkeen. Kiitokset Teijalle illan järjestämisestä, sekä kaikille mukana olleille!!! Nähdään taas pian!!!

8 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet bongaillut Kodin Ykkösestä! Annon kevätuutuudet olivat kyllä superihania. Itseäni jäivät kutkuttamaan pastellisävyiset pussilakanat ja kierrätyslasista valmistetut maljakot. Olipa kiva tavata pitkästä aikaa! Tapaamisiin pian uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä kaikkea ihanaa olisi tarttunut mukaan, itsekkin muutamia pussilakanoita sillä silmällä katselin. :) Anno merkki parantuu vaan vuosi vuodelta lisää. :)

   Poista
 2. Oli kiva kyllä päästä rauhassa tutkimaan ja katselemaan - ja kiva katsella myös teidän muiden kuvia, sillä kaikkea kaunista ei oma silmä ja kamera ehtineet tallentamaan;)
  Ja tosi mukavaa oli taas nähdä pitkästä aikaa - minä kun jouduin niin monta tapaamista skippaamaan tuon jalkani takia. On meillä upea porukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä tosiaan kaikkea ihanaa oli, ja moni tuote meni korvan taaksekkin. On kyllä aina mukava nähdä, vaikka itsekkään en kaikkiin tapaamisiin ole päässyt.

   Poista
 3. Näyttää ja kuulostaa huipulta tapaamiselta! Ja ihanan raikkaita ja houkuttelevia uutuuksia Annolta.
  Ihanaa kevään aloitusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tosiaan keväinen olo kun noita Annon uutuuksia ja sävyjä katseli. :)

   Poista
 4. Annon muutama vuosi sitten tehty uudistus on kyllä onnistunut! Kuosit, materiaalit, ideologia ja hintataso kaikki tätä päivää. Kiitos kun pääsin mukaan kuvakavalkaadin muodossa (paikalle kun en päässyt).

  VastaaPoista
 5. Tuotteet on kyllä niin tätä päivää, kyllä monta tuotetta jäi mieleen. Toivottavasti nähdään taas jossain tapaamisessa! :)

  VastaaPoista