lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kurkistus vielä makkariin...

Lauantai huomenia vaan kaikille! Makuuhuoneessa sitä keltaista löytyy, vaikka aurinko ei paistakkaan. Silloin kun muutin tänne, niin halusin ehdottomasti vähän enemmän väriä seiniin, mitä silloisessa edellisessä asunnossa oli. Nyt haikailen taas vaaleiden pintojen perään...näin ne maut muuttuu vuosien saatossa. Yhdelle seinälle olisi jo tapetti hankittu, mutta saa nähdä koska budjetti sallisi makuuhuoneen pintaremontin, siellä pinnat pitäisi uusia lattiasta kattoon.
Nyt olen paljon tyytyväisempi tähän makkariin, kun sängynrunko ja vanha vaatekaappi on pois. Vaatekaapin tilalle siirsin olkkarista pienen lokerohyllyn, johon tilasin Anttilasta säilytyslaatikot. Heinäseiväs tikapuut pääsivät myös makkarin puolelle, ja valot edelleenkin päällä melkein joka ilta. :)
Yhdestä kuvasta näkyy myös olkkarin pientä muutosta, siellä on nojatuoli ja sohva vaihtanut paikkaa. Dumbo sai uuden raapimapuun, ja väri natsasi niin sohvien kanssa, että ainakin nyt, raapimapuu saa olla olohuoneessa. Vanha oli aina makkarissa "piilossa", oli niin räjähtäneen näköinen.


Siinä vähän poseerataan... Takana näkyy vielä vanha vaatekaappi, josta en kuvia ole laittanutkaan, kun tuo pyökki ei ole ollut enään moneen vuoteen lemppari sävyjä...

Hyvää Naistenpäivää jo näin etukäteen huomiselle!!!

8 kommenttia:

 1. Heheh..siis toi kissahan istuu kuin ihminen ;))!!

  Kiva makkari!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu poseeraus! :D Onpa hyvässä kunnossa huonekuusi, omani ei (taas) tykännyt muutosta, vaan paleltui.

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekuusi on tosiaan vieläkin hengissä, vaikka viherpeukalo en olekkaan. ;) No voih, helposti varmaan kyllä paleltuvat. Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Ihanan rauhaisan tuntuinen tuo makkari :) Kokenut ison muutoksen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä jo paljon viihtyisämmän oloinen, pikkuhiljaa hyvää tulee... :)

   Poista