tiistai 17. helmikuuta 2015

Raikastusta makkariin...

Hip hei! Makuuhuone on kaivannut jo pitkään freesausta! Pintaremontti pitäisi jossain vaiheessa tehdä, mutta sitä ennen piti keksiä suunnitelma makkariin. Viime lauantaina sänky lähti uuteen kotiin, ja ensi lauantaina lähtee viimeinen "pyökkihirvitys" vaatekaappi myöskin uuteen osoitteeseen. Onneksi patjat ovat vielä siistit, ja niinpä tein niistä, vähän matalamman sängyn. Olen aatellut, etten mieti uutta sänkyä, ennen kuin saisi pintaremontin tehtyä. Dumbokin tykkää nyt kovin matalammasta versiosta... ;) Olen useampana iltana käynyt makkarin kaappeja ja laatikoita läpi, kirpparillekkin on taas useampi pussi tavaroita kertynyt. Vielä pieniä muutoksia on tulossa, mutta tykkään jo nyt niin uudesta lookista. Pentikiltä löysin viime lauantaina yöpöydälle lampun ja sälekaihtimet haluan vaihtaa vielä valkoisiin.Nyt on jo paljon avarampi ja valoisampi tunnelma makuuhuoneessa. Makuuhuoneen aikaisempaa järjestystä pääsee kurkkaamaan täältä.

Hyvää viikkoa/talvilomaa lukijoille!!!

4 kommenttia:

 1. Toi lipasto on ihana. Ihanan valoisa makkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kätevän kokoinen tuo lipasto, ja hyvin syö tavaraa ym... :) Tuli kyllä valoisammaksi, vielä pientä viilausta tulossa.

   Poista
 2. Meillä myös pähkäillään (tai minä pähkäilen) sänkyjuttuja. Ja siis ihan sisustusmielessä :)
  Meidän kompatiin makkariin ei paljon muutoksia voi tehdä, joten uuden sängyn ostaminen on siinä huoneessa isoin juttu koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!!! Täällä myöskin niin pieni makkari, että jotain piti keksiä ensi hätään. Vanha sänky oli liian iso ja massiivinen tuonne makkariin... :)

   Poista